Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 alooo 30 sn de bir dc oluyorum cıldırdcam 3 acountumda olee nedenini bilen varmi bi kac kiside daha varmıs aynı sorun[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Olmuyor olmuyor olmuyor... Offffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ßu Yontemle Zirt Pirt DC Sorununu Aşıyormuyuz.. Aşıyorsak ßenden Ne Diliyorsun :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar yeni pacte sorunlar war bazı programları yasak programlar olarak gördüğü için sürekli hata weriyor bide şu %1 olayınada konulu başlığa girin oray açıklamasını yazdım :D ben yazdım siz halledin artık[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA(UprisinG) Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 70k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 offf sabahtan beri deniyorum her turlu bilg muhendisi kuzenimi cagırdım belki bişey yapar diye ama yok olmuyo en son kasayla kapıştık tekme attım ondan oncede monitore kafa attım(yalanım varsa char lvl1 olsun) bu k2 adam olmaz k2 is sux @Amerikaya falan gidipte basıcam valla veya nerdeyse merkezi bikaç gm dovup rahatlicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Kimlend, 29 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: offf sabahtan beri deniyorum her turlu bilg muhendisi kuzenimi cagırdım belki bişey yapar diye ama yok olmuyo en son kasayla kapıştık tekme attım ondan oncede monitore kafa attım(yalanım varsa char lvl1 olsun) bu k2 adam olmaz k2 is sux @Amerikaya falan gidipte basıcam valla veya nerdeyse merkezi bikaç gm dovup rahatlicam :D sakin ol yada kasayı tekmeleme ben çok denedim bişi olmuyor monitörde bana zor dayanıyor ama olsun isnanın makinası p3 128 rem tnt 64 .... olunca öle yapmak zorunda kalıyosun sende gene iyi imformationda kalıyor bende bazen chardatada takılıyor(zaten bende char datanın geçmesi abartmasız 5 dk) :D ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Benimde zaten p3 650mhz ati9250 vee artık info'ya bile gelmiyo louncher'da takılıyo :(( off oyuna giremiyorum bilee off valla yakında monitor falan deil duvara kafa atıcam heraldee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Kimlend, 29 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Benimde zaten p3 650mhz ati9250 vee artık info'ya bile gelmiyo louncher'da takılıyo :(( off oyuna giremiyorum bilee off valla yakında monitor falan deil duvara kafa atıcam heraldee gel charları satalım charsız oluruz ama en azından yeni bi pc alırız :D ben satıyom yaws bu bilgisayar çilesi çekilmez :D charı sonrada yaparım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Valla Yaptim.. Busefer.. dll eksik dedi :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 patch i ftp den yukleyıp , ko dosyasının içine extrac yapdım.Sonuçda calıstı, ama daha önce aynı işlemı yapmama ragmen calısmamıstı saat 21 00 sularında( belkı bır değişiklik yapılmıstır diye ) ftp den tekrar yukledım 1313 ü ve oldu.[signature][hline]angelus [Bu mesaj ange tarafından 29 Aralık 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 deneyeylim bakalım... yok sorun o diil benim anamakinede giriyor oyuna sorun yok.. dier 25 makinede girmior.. kaba kuvvet kullanılabilir üzerimde kalkmam icin :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Zuahahah kendini iyi kolla o zaman shellerini falan giy bide eline dd cs veya ss tak kaldıramazlar seni ordan (ıyyk igrenç bi espiri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Woot'un Dediklerini Yaptım,Şu An Oyundayım. Serveri 1311 yaptım laucher tekrar indirdi ve sorun çözüldü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 fortuna sımdı srverdan 1311 yaptın.sonra launcherdan patch i yukledın o kadarmı ?????[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şu an ellerimle yukledim patch'i bu sfer olur inş olmazsa bide launcher'dan yukletcem inş bu gece olur ya butun gun bunla ugraştım :( hain k2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: deftonez, 29 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: fortuna sımdı srverdan 1311 yaptın.sonra launcherdan patch i yukledın o kadarmı ????? fortuna ?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Pardon Oyundaydım Göremedim. Önce Woot'un Dediği O Dosyayı Attım Masa Üstüne; OLMADI. Sonra Server Belgesinde 1311 Yaptım Server Değerini Çalıştırdım Laucheri O Tekrar Patch Yaptı,Ondan Sonra Girdim Hiçbir Hata Almadım. Belki Her İkisini Yapmak Gerekiyor,Bilmiyorum Ama Ben Böyle Denedim Ve Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Fortuna, 29 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Pardon Oyundaydım Göremedim. Önce Woot'un Dediği O Dosyayı Attım Masa Üstüne; OLMADI. Sonra Server Belgesinde 1311 Yaptım Server Değerini Çalıştırdım Laucheri O Tekrar Patch Yaptı,Ondan Sonra Girdim Hiçbir Hata Almadım. o olmadı dedıkten sonra masaustundekı dosyayı tekrar gerı mı aldın hackshıeld e ? Belki Her İkisini Yapmak Gerekiyor,Bilmiyorum Ama Ben Böyle Denedim Ve Oldu. [signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o dosyayı masaustunden tekrar gerı mı aldın hackshıeld e? ??[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %1 hatası aldım bende ya[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Fortuna, 29 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Woot'un Dediklerini Yaptım,Şu An Oyundayım. Serveri 1311 yaptım laucher tekrar indirdi ve sorun çözüldü :D evet bende senin yaptıgını yaptım girebildim sagol :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hayret yaw ben açtım launcherı update etti otomatik girdim oyuna hiçbi sorun yok ama diger herkesde sorun var buda demek ki asıl sorun benim pc de :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ya benım de Sroun %1 de ama benım dığer charımla rahat rahat sorunsuz giriom ama baska charla girdigimde %1 de kalıo delırcem yafs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haydaa şimdi de 10060 verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben 20 sn sonra dc oluyorum oyna girdikten sonra 3 acountla denedim 3 de dc oldu hatta gittim baska yerde girdim ordada dc oldu[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar