Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaşlar Constantine'i izleyenlerden bir yardım istiyorum. Beeman denilen adam John'un yanına gelmeden önce Keanu Reeves plak açıyo bitane evinde.Plakta çalan parça nedir biliyomusunuz.. Hatta hani Beeman yeni silahlar vs vs getiriyo buna bakıyo bu masada falan..Orda arkada çalan parça lazım.. Bilen varsa teşekkür edicem.. =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Onu hatırlayamadım ama Yarı şeytanların olduğu bara girdiğinde çalan parçayı söyleyebilirim: A perfect circle - Passive Güzel parça bu da[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 a evet guzel parcaydı o[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://enlight.spbgoth.ru/cgi-bin/news.pl?jump=vi&lang=en&pages=all bu sitede constantin deki müziklerden birinin klibi vardı ama hangisiydi bakmaya üşendim :) o olmasa bile diğer klipler eminim hem seni hemde pek çok arkadsı baya bi mutlu edicektir yani en azında ben burayı ilk buldugumda havalara ucmustum :)
drama_queen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 passive yerine vacant coverini cekin, olayi anlamadim ama cok daha iyi vacant. sadece konser kaydi var ama.[signature][hline]words speak and choose make sense and lose
Öne çıkan mesajlar