ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: algol, 29 Aralık 2005 14:43 tarihinde demiş ki: KOSPU KAPATIP DENE tamam aga kapattım töbe yarabbi töbe ! [Bu mesaj ofs tarafından 30 Aralık 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sokucam kopsa mopsaaa mageyle kopsmu yapilir yaaaa[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bişe dicemde neyse salla :p sendede bu problem varsa valla bende kendi kendine çözüldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kospu kapa ole gir :) kosp calismiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 buralara aralarda mod fln ugruyomu ?[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: darklander, 30 Aralık 2005 00:52 tarihinde demiş ki: kospu kapa ole gir :) kosp calismiyormus evet aga kapadım makinayı girdi saol aga pls clan alkaşldklşdlşk dellendim ha adımız kospcuya cıktı he aga kops kullaniyom ben yaaaa ne sandın dupede yapiyom itiraf ediyorum evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar