Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OmG!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=WTF][/spo][signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?

Mesaj tarihi:
fatoşhop +5 den sonra uniqueler up edilemez[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
bende bilmiodum valla msn den ark. yolladı:D[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Mesaj tarihi:
hem +7 bile olsa +1 elf belt 15 +2 20 +3 25 dex bonus veriyo yani 5 er 5er artıyo yani hesaplarsak

+4 30
+5 35
+6 40

ve +7 45 dex bonus verirki zaten +5 e kadar max upgrade edilebiliyor unique takılar..[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen..

http://forum.paticik.com/view.php?id=165441
Mesaj tarihi:
ss yada fotoş(şop canım şop :o)op ares serverindan[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ?
AltaTurk : 65
Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ?
(yorum yok :P)
Mesaj tarihi:
char benim degil ark. banada msn den yolladı koy die![signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Putuşap olduğu çok belli yaw. :D
Daha neler daha neler xD[signature][hline]Nick : FulongFei
LVL : 60 (Nihayet :D )
Nat. : Karus
Clan : ( xD)
NP : ( xD)
Kasmaya devam ediyoruz.....
Mesaj tarihi:
hımm arenadan çıkmışlar ve rogue şahıs "baaak ne itemlerim var o yüzden sana böle damage verdim" olayı yapmak istemiş. Ancak infor'da priest sadece 200dmg yemiş bu iteme rağmen. Yani priestte dagger defence 50'mi var?
Mesaj tarihi:
Cok bariz oynanmış resımlerle..
Ama oyle bı ıtem olsa heralde oyunun dengesı baya bı bozulurdu[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar ŞhotoŞhop Ama Bole birşeyin gerçek olduğunu düşünemiyorum :S[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.

İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp
"Ne warrior ne Rog. Ne Priest
Gönül İlk'i ister.."
  • Yeni Oluştur...