Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bi tek ben mi tamamen sorunsuzum bu patchte ?[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Service pack 2 mi var sende Necro? Bu arada bu KOSP muhabbetin iyice göze batmaya başladı bilmem farkında mısın?[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Murtaza abi bendede sp2 var ama şu ana kadar sorun cıkarmadı kimesede ve bende bu adamlar salakmı peki patchleri buna gore yazmıyolarmı ben onu anlayamıyorum bi kaç kere daha denicem olmazsa artık yeni patch gelene kadar gunz oynicam bu arada oynayan varsa gunz pm atsın bişeyler konuşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende hackshield klasörü silmiş oyun tekrar yükledim ama geri gelmedi hackshieldi indirebileceğim bi yer varmı yada hangi patchle birlikte geldi onu biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 necro abi bende 35 sn oldu ve takılmadı senin pc yada int baglantılarında bi problem olmasın kontrol ettinmi ?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar