Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnformation....... %1 Problemi (Yalvarıyorum Yrdm edin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu 9. saat çıldırma noktasındayım yazılan herşeyi yaptım biri 0 dan bir embesil e anlatır gibi ss ile olursa daha ii olur ltfn yalvarıyorum artık :( kriz geçircem offf[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
koxp sitesinden bir patch buldum battı balık yan gider onuda kurcam :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Mesaj tarihi:
ark.lar bende daha ID ve Pass yazma yeri bile gelmior..
Bana Daha Çok YARDIM Lütfen..[signature][hline]Nick:Nikmikyoq
Lvl:6x
Server:Cypher
Irk:Org
Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D
(I'm Ballı)
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Mare, 29 Aralık 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
ark.lar bende daha ID ve Pass yazma yeri bile gelmior..
Bana Daha Çok YARDIM Lütfen..

said:
BesT, 29 Aralık 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
walla baktım olmuo çektim 1312i kurdum elle sonrada çektim 1313kurdum elle haydaaa oyundayım :D
[signature][hline]ß e s T
Mesaj tarihi:
[spo1=Bakk elma şekeri]http://forum.paticik.com/view.php?id=167587[/spo][signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel
Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D)
Mesaj tarihi:
Amacın nedir?
Cahil herif %1 i görür görmez elma şekeri?
kendimi zor tutuyorum yanlış bir şey dememek için ?
problemli herif yazmışım değilmi yaptım ama olmuyor diye![signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Mesaj tarihi:
arkadaşım bendede olmuyo ama aynı başlıktan 10 tane acmaya gerek yok ben onu demeye calışıyorum kızmaya gerek yok ayrıca elma şekeri diyince yanlış anlamaya gerek yok[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel
Mesaj tarihi:
Kızarım!!!!!! 9 saat diyorum 9 saat :@
Hatalı olsam bile altdan al biraz
birde elma şekeri pff otur sen ye..[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares

[Bu mesaj Necro tarafından 29 Aralık 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/

Yukarıdaki IP den 1311,1312,1313 patch lerini sıra ile download ettikten sonra knightonline klasöründende Hackshield i update ettikten sonra oyuna girebilirsiniz ..
Mesaj tarihi:
Bende saat saymadım ama sabah 9'dan beri deniyorum olmuyo senide anlıyorum ama biraz sakin ol[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel
Mesaj tarihi:
said:
Zirzop, 29 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki:

Yukarıdaki IP den 1311,1312,1313 patch lerini sıra ile download ettikten sonra knightonline klasöründende Hackshield i update ettikten sonra oyuna girebilirsiniz ..

sen şuan oyundamısın.[signature][hline]Nick:Nikmikyoq
(I'm Ballı)
Mesaj tarihi:
1311 1312 1313 ü indirdim .... extractlamadan ko dosyasına attım ... sora ??[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:56
Server:Ares
Job:Rogue/Assasian
Clan:---------(60 a kadar yok)
Nation:Human

Mesaj tarihi:
peky arkadaslar bunun kesin çözümünü bilen yokmu allah aşkına bak knighti silip tekrar yüklicem hatta pc e format atıcam !!!!Lütfet Yardım!!!:@[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR
Nation:El MoraD
Clas :Blade
LvL :6x
Np :1xxxx
Clan :ChosenS
Server:Ares
Mesaj tarihi:
said:
cHi_cHi_TR, 29 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
peky arkadaslar bunun kesin çözümünü bilen yokmu allah aşkına bak knighti silip tekrar yüklicem hatta pc e format atıcam !!!!Lütfet Yardım!!!:@

bi çözüm diil format atmak yine aynı patchleri çekcen nasılsa o yüzden düzgün yapman lazm ilkinde...[signature][hline]ß e s T
Mesaj tarihi:
said:
LordParazit, 29 Aralık 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
valla restart çektim pc ye bişi yapmadan girdi

onuda denedim..
bi şey olmadı.[signature][hline]Nick:Nikmikyoq
(I'm Ballı)
Mesaj tarihi:
said:
Zirzop, 29 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki:

Fazla bisi anlatmaya gerek yok sanırım ..
Mesaj tarihi:
İlk önce 1311 i download ediceksiniz indiridiginiz patchin icindekileri knightonline klasörüne kopyalıycaksınız,aynı islemi 1312 daha sonra 1313 icin yapıcaksınız ..

Daha sonrada knightonline klasörünün icinde hackshield dosyasından hackshiel i update ediceksiniz ..
  • Yeni Oluştur...