Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuşup sonucu bildiricem : )[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bone manyaksın olm sen :) her aarayana böyle yapıyosun bigun senide yakalıcaklar sahte isim kullanmaktan :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ben bi defa cocugun tekine ben ist asayis ben kemal dedim bi daha aramadi. =)[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 offff işi bilmiyosunuz... girin gay sex hedele hodolo kanaşına irc de bik çak işiyyle muhabbet sonra ver telini sabaha kadar rahatsız etsinler gece 11 de falam yapcan bunu abi kurtulamıyosun :) deli bişey[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben bişe yazmıştım yazmamam gerekiyormuş meğerse özür dilerim emaleth ten ve herkesten..[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bi zaman arkadaşında başına gelmişti.Sapığa ben polisim benim telefonlarım dinleniyor tipli şeyler söyle.Ama sesin ne kadar kalın bilemiyorum.En azından hiçbişey yapmasa bile tırstırır.İstersen no yu ver Ankara Büyükşehir Belediye köprülerinin altına bel fıtığı 5xx xxx xx xx) şeklinde yazalım.Ankaralılar bilir :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Moncain, 22 August 2003 22:36 tarihinde demiş ki: İstersen no yu ver Ankara Büyükşehir Belediye köprülerinin altına bel fıtığı 5xx xxx xx xx) şeklinde yazalım.Ankaralılar bilir :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Koptum ya ehehe:)[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Moncain, 22 August 2003 22:36 tarihinde demiş ki: Bi zaman arkadaşında başına gelmişti.Sapığa ben polisim benim telefonlarım dinleniyor tipli şeyler söyle.Ama sesin ne kadar kalın bilemiyorum.En azından hiçbişey yapmasa bile tırstırır.İstersen no yu ver Ankara Büyükşehir Belediye köprülerinin altına bel fıtığı 5xx xxx xx xx) şeklinde yazalım.Ankaralılar bilir :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Bir tek ankaraya has değil o =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar