Anathema Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaslar biletler satısa baslamıs 30 lira normal 40 lira vip cok mutluyum (:[signature][hline]Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ankara İstanbul ANKARA'da yaş sınırı olucakmış.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page [Bu mesaj Mayhem tarafından 25 Aralık 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 cok istememe ragmen opeth konseri gibi buna da gidemiyorum (bkz: ailemi seviyorum) gidecek olanlar bi suru resim cekip koyarlarsa cok cok mutlu olurum:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aynen opethe gidemiorm cinnet geçirecem..bolbol resim iyi olur efet.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben sadece BG'ye gidiyecem.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oda ii tabe ama opeth..off:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arakdaslar ben haggard a yanlız gidiyorum sanırım tek gidicem diyen varsa beni yanlız bırakmasın mumkunse sefigliside olmasın erkekmiş kızmıs fark etmez arkadas olsun yeter (:[signature][hline]Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben Ankara'da vip'deyim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 izmire gitsem opethe uf yaa..[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben kesin gelicem heralde=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 giden gidene ztn bi yolbulup gitmem lasım )=[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben 3'üne de gidiyorum valla. *!Hava atar*[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nisbet yapoo millet paso hmf..gidin tabe.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 50 verip kulise girelim =)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @askım gel sende ankaraya =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hem ben haggard istemiorum opeth istiorum.mikael sölijek bn mest olamıjam izleyemijem.hmmf.:([signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Lan yokki arkadaşımız gidelim birlikte. "Örgüz o geliyo." " param yok" "bu geliyo" "vizem var" "peki ya şu" "o kim ki?" ... Off offf...Bi BG'ye gidicez bu gidişle.Tek başıma da zevki olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 haggard in bilet fiyatlari oldukca iyiymis ama gidip gitmeme konusunda gelgitlerdeim =).biton isim var tam zamaninda konserde yaa off ama 2-3 gun kacabilirim belki gelebilirm hic bir sey net deil Mayhem ve Anathema bilginize lol..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 istanbula ne zaman gelicekler?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Sanırsam bende orda olacam.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 5 Şubat[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kadıköy biletix gişesi ısrarla istanbulda 18 yaş sınırı oldugunu söylüyor, bilet alıp patlamak istemiyorum birisi bilgi verebilir mi?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 18 yaşından büyük biriyle birlikte gidebilir miyiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 izmire gelicek söylentileri vardı noldu yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 29 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: kadıköy biletix gişesi ısrarla istanbulda 18 yaş sınırı oldugunu söylüyor, bilet alıp patlamak istemiyorum birisi bilgi verebilir mi? Hala geçemedin mi sen 18 yaş sınırını.Sakalların bile vardı resimlerde :P Bu arada millet konserlere eğer büyük gösteriyorsanız ve yaşınız 18e yakınsa 17 civarı genel olarak grenbilirsiniz.Olmadı ağlayın zırlayın kesin alırlar. Lisedeyken kaç kez girdik hiç sorun yaşamadan.Bir kez arkadaşı almadıalr kıllık oldu,onu da sonradan sokmuştuk.Problem olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar