MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kızıl Saçlı Kız Yaptığım ve yapmak istediğim her güzel şey sanaydı kızıl saçlı kız Büyüdüğümü anladığım ilk andan Sensizlikle yaşadığım yaprak dökümüme kadar olan Her güzel şey senin içindi kızıl saçlı kız Yapraklarımla kaybedemiyorum seni üzgünüm kızıl saçlı kız Çünkü her umudumu yitirişimde sen geldin aklıma Hayatta her yenilgimde sen geldin aklıma Mutluluğun kaynağıydın sen benim için kızıl saçlı kız Tek bir fotoğrafını tanırdı bu kalp Yaslamışsın başını bir yere Gözlerin bana bakar her saniye İşte o fotoğraftı tanıdığım tek yalanın kızıl saçlı kız Kurumuş kalbime bir ses, nefes olmuş her mesajın Sesini az duysam bile Her seferinde içimde bir şey düğümlenir kızıl saçlı kız Sensizlikte kaybolan bu kalp bir daha yokolur kızıl saçlı kız Ne zaman şu gözyaşları dışarı çıkmak istese Bu kalp seni hatırlar, Susardı kızıl saçlı kız Şimdi kim susturur bu kalbi kızıl saçlı kız? Söyle lütfen bana kim? Levent ÖZEL 26 Aralık 2005 02:48[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 28 Aralık 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok güsel bir şiir[signature][hline]www.otostopcu.org
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 çok hoş olmuş..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Öne çıkan mesajlar