BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Silkroad Online Guide 1 Temel Başlangıç için bilgi Mini Tavsiyeler Skill Stat Sıfırlamak Silkroad.exe hatasının çözümü Statlar ve Skiller Nasıl verilmeli SS ler ile thieflik nasıl yapılır SRO mini guide (bazı tuşlar ve bir kaç bilgi) Stat ve Skiller için Madel. 1 - 23 lvl questler SO Büyük Guide Kasaba Haritaları Lvl 29 - 39 quest öğretileri Blade Master - Rehberlik Skill Geri Çekimi Sword - int yapısı Ayrıntılı Guide Sıkça Sorulan Sorular ne neyle kullanılır Baktım ki bu guidelar baya yer tutuyor :P bi oyunu inceleyim dedim 8 sayfada bu kadar çok guide ile karşılaştım :) . Hepsini bir araya topladım aradığınızı bulubilesiniz diye :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! [Bu mesaj BeIlow tarafından 10 Aralık 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BeIlow tarafından 10 Aralık 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 artık view.php değil Konu.php onları düzeltirsen ulaşabiliriz :)
Öne çıkan mesajlar