Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük İkramiye sana çıksa naparsın ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kısmet :))))[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
şöförlü corvetten aşası kurtarmaz sizi zaten hanfendi..[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
önce doumgününde sevgilime araba alırım,aileme ev araba bşiler alırım ,gerisini de faiz fln bşiler olması içn bankaya yatırır gerektiğinde harcarım.[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..
Mesaj tarihi:
said:
Misskickass, 27 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
numarayı alıym da çıkarsa bizede verirsin bi corvette parası olur mu?

kickass cım sen ne zannettin corvette yetmez bide bmw 7.50 istiyorum şöför de olursa sevinirim...

olur neden olmasın..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Mesaj tarihi:
ya ben rahatımda 44lu bileti benim almam gerek ayrıca şöle bişi war senin çeyrek biletlere nasıl 20 trilyon vurcak?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
pardon o zaman ben sizi 745 ve özel söförünüzle rahat bırakayım. Bu arada bayramlarda üst baş bişiler gönderirsen sevinirim. Bi mendil almadın ya cok darıldım neyse iyi günler abla[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
tüm bilim kitaplarını alırım gerisiyle üniversite kurup orda fizik üzerine kurduğum herhangi birşeyde başkan olurum[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
önce cami yapardım bi çeşme bide hayır kurumuna yüklü miktarda para yatırırdım manyakmıyım neyim ya ben ne diyorum =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31
Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Mesaj tarihi:
Dear Kickass family?

Did you know?

There s an online messenger program called msn..
You can chat anytime,anywhere[signature][hline]Order Within Chaos....

[Bu mesaj InneR_ChaoS tarafından 28 Aralık 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Wwoooww, online program thats cool !!! invention it ?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
öss için test çözmeyi bırakırım zengin piç olurum herhalde. ohh rahat yaşam....[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
bir insan bu kadar açık sözlü olurdu :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bende okumam valla,cillop gibi olur ama nerde bizde o şans zaten mydyingbride beni en şansız pati üyesi olarak seçti :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
  • Yeni Oluştur...