Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük İkramiye sana çıksa naparsın ?

fede

Öne çıkan mesajlar

said:
Misskickass, 27 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
numarayı alıym da çıkarsa bizede verirsin bi corvette parası olur mu?

kickass cım sen ne zannettin corvette yetmez bide bmw 7.50 istiyorum şöför de olursa sevinirim...

olur neden olmasın..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben rahatımda 44lu bileti benim almam gerek ayrıca şöle bişi war senin çeyrek biletlere nasıl 20 trilyon vurcak?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

pardon o zaman ben sizi 745 ve özel söförünüzle rahat bırakayım. Bu arada bayramlarda üst baş bişiler gönderirsen sevinirim. Bi mendil almadın ya cok darıldım neyse iyi günler abla[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Sosyal ağlarda paylaş

tüm bilim kitaplarını alırım gerisiyle üniversite kurup orda fizik üzerine kurduğum herhangi birşeyde başkan olurum[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...