AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 içinizde punk var mıdır? hayatımın 10 yılını kaplayan bir müziktir. 70'lerin başında başlayan bir kültür akımı ve müzik devrimidir. ayrıca bir yaşam biçimidir. punk's not dead! punk hakkında muhabbet edersek çok güzel olur.[signature][hline]God Called Sick Today
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben punk'ım. ali bana punk al. fatma punk atla.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kimleri dinlersin, ne zamandır dinlersin[signature][hline]God Called Sick Today
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abidik gubidik videolar çekiyoya amerikalı veletler onları izlerken arkada çalıyolar, o zaman dinlerim işte. ne zamandır dinlediğim neden bu kadar önemli? unuttum :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok canım sordum sadece öylesine bir soru işte :) maksak muhabbet dönsün :P[signature][hline]God Called Sick Today [Bu mesaj AFI tarafından 25 Aralık 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 punk bi yaşam biçimi(ydi) moda olan bi şe artık..dinlemem, pek.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kime göre moda sorabilir miyim? eğer mtv'deki janjanlı klipleri "punk" kavramı altında inceliyorsan punk olmayan bir şeyi punk yapmış olursun. american idiot demekle punk olunmaz misali. ayrıca hala eski kalitede bir çok grup mevcut piyasada. (anti-flag gibi) insanların giyim kuşamları için demişsen o zaman metal de bir modadır hiphop'ta bir modadır böyle gider işte.[signature][hline]God Called Sick Today
arian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "punk insanın kendine yakışanı giymesidir." -vladimir putin geyik bir yana artık neye göre kime göresi yok bu işin, zaten bir insan çıkıp "ben x'im" demesi bile iyi birşey değildir. şuan moda olarak punk kavramı var ve müzikalitede de endüstri alt dalı, o kadar.. tabiiki istisnalar kaideyi bozmaz.. punk yaşam felsefesini gerçekten türkiyede uygulayacak adam olduğunu zannetmiorum -hatta dünyadada pek zannetmiyorum günümüzde ama neyse- iki amerikalı genç arkadaşları dinleyip, sağa sola yıldız ve anarşi sembolunu yaparak bazı şeyler olmuyor. not: kimseye bir laf atmak değil derdim, amaç öyle tartışmak sadece..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 punk bi isyandı..herkes güya artık çizgi dışı...nesse bi önceki arkadaş daa ii acıklamış ztn.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
philoxenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çöp tenekesindeki çiçeklerin zamanı geçti. şimdi ne var, okul kıyafetleriyle kadıköyün salaş stüdyolarına girip amfinin gainini kökleyip hoplayıp zıplamak ve içerideki eşyalara zarar vermek suretiyle stüdyo sahibini çileden çıkarmak var. evet punk ölmedi ölmeyecek de. eskisi gibi de olmayacak. yinede bugün ciddi bir underground örgütlenme söz konusu olsa herkes ne olduğunun ve ne yapmak istediğin farkında olarak ve en önemlisi kendini eleştirmekten aciz sağa sola bok atmayı bir yana bırakarak özünden geldiği gibi davranmaya başlasa varımı yoğumu verebilirim. 77deki gibi bir underground ayaklanmadan bahsediyorum. ciddi ciddi adamlar biraz daha şanslı olsa meclisi bile indireceklerdi aşağıya. ama olmadı. belki de iyiki olmadı. şimdi olsa iyi olabilir. yada boşver olmasın.. olursa güzel olur yinede...[signature][hline]Papirus*
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 üzgünüm canım oyle extreme tipler kalmadı.
AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 punk grupları 90'lara kadar endüstri alt dalı diye bahsedilen bir müzik olmadan önce mtv gibi kanalarda çıkaz ve underground olarak kalmışlardır. hala da kalanları vardır ayrı konu. bazı çevreler para kazanma hırsına klipleri bu tür kanallarda yayınlamış ve böylece bir üretim amacından çıkıp tüketime dönmüştür değil mi? hala böyle gruplar olduğuna göre kesin bir endüstriden bahsetmek veya bu endüstridir o kadar demek ne kadar doğru olur tartışılır. yani endüstrileşenler vardır hala aynı kalitede kalanlarda vardır. mesela rubber city rebels. amaç bir kaç gruptan bahsetmek ya da sağa sola a harfi çizmek değil. insanlara dayatılan punk ile gerçek punk arasındaki farkı bilmek. punk felsefesi "the clash'in devrim için değil para için" sözleriyle zaten ne demek istendiğini anlatmıştır. kimse zaten tam anlamıyla uygulamaktan bahsetmiyor. ama bazı çevrelerin gerçek punk kimliğinin üzerini örtmeye çalıştığını ve amacından saptırdığını bilmek ve punk'ın tam olarak ne olduğunun farkında olmaktır. yani endüstri yok moda cart curt kavramlarını kim nasıl görmek istiyorsa öyle görür. bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]God Called Sick Today
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 rashit derim susarım[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sana şöle diim conem kardeşim arasak da bulabiliriz konu başlığı : punk Müzik bölümünde ara. [signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 25 Aralık 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende sana şöyle diyeyim arkadaşım 100 mesajın altındakiler 2 günden fazla güncellenmeyen konulara yazamazlarmışmışmışmış....[signature][hline]God Called Sick Today
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hiç bir Punk ben punk'um demez... ^^[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Punkum, 7 yaşımdan beri saçım yeşil, 15 tane pembe kotum var.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Örneğindeki gibi. =D[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Punk adam punk olduğunu söylemezki :s .. ''Ben punkım evet,Yeşil saçım var,evet kaşlarım çizik ve converslerim varrrr yaaaa'' falan demez .. Ama patide baya punk var ...[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Punk mucidinden yani Sex Pistols'dan dinlenir..Çok ilgiliyim diyorsan Dave Laing'in Tek akorlu mucizeler'i ve Dave O'Hara'nın Punk'ın Felsefesi adlı kitapları öneririm..Anarşizmin müzikte vücut bulmuş halidir belki Punk'ta olay biraz giyim tarzı değil düşünce tarzıdır =]..Bi ara ilgileniyordum ilginç bir akım olduğunu düşünüyordum da ne varsa 80'lerde var..F.ck the pnk[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben sizden daha punkum. arka sokak'ta yerde bira içer,sabahlarım. sonra ü$üyünce evime taksiyle dönerim. arada da evden kaçıp teyzemin villasında kalıyorum.[signature][hline]g3nksquad lütfen
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Valla ilgilendirmez beni, simple plan dinlerim ve PUNK'ım derim. [In Flames We Trust Daima][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 falla green day saylanirsa punk tan severim iyidir blink 182 filamda idare eder[signature][hline]o_0 0_o
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onlar sulandırılmış rezil punk oluyor işte.
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O zmn o punk'ı seviorum ben.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Öne çıkan mesajlar