Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Haberlerde mutlaka dinlemişsinizdir. Güney Kore'de klonlama üzerine çalışan ünlü bilim adamı Hwang Woo-suk, Şubat 2004'te 30 tane insan embriyosu klonladıklarını açıklamııştı. 2005 Mayıs: 11 insanın deri hücrelerinden kök hücre dizileri yarattıklarını söylediler. Kasım 2005: Kendi araştırmacılarının yumurtalarını kullandığı için özür dilemişti. 15 Aralık 2005: Kök hücre araştırmalarının sahte olduğu iddia edildi. 23 Aralık'da bir akademik panelde bu araştırmalarda kasıtlı olarak değiştirildiği ve sahte olduğu açıklandı. Kahraman olarak görülen bir bilim adamı şimdi çöküşte. Yazık..yazı[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion[Bu mesaj Qui tarafından 27 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 milyar dolarlar akitan yatirimcilar var bu islere . ihtimal ki cebini doldurmak pahasina kariyerinden vazgecmis olabilir . rus degil ki bunlar soguk fizyonu bulduk diye ortaliga ciksinlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aslında klonlamıslardır da fake dıye aldatıyolardır herkesi:[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Onurunun ayaklar altına alınmasını bir çekik gözlünün kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu adam harakiri falan yapar yakında...[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi flim vardi. will smith oynuyordu robot snrm. O flim gerçek olucak galiba.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Qui, 27 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Onurunun ayaklar altına alınmasını bir çekik gözlünün kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu adam harakiri falan yapar yakında... +1 ya yazıkkk[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Qui, 27 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Onurunun ayaklar altına alınmasını bir çekik gözlünün kaldırabileceğini sanmıyorum. Bu adam harakiri falan yapar yakında... +1 : )[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 alcan" sakacı "dakı gıbı ıkızlerı wercen pıyasaya klon dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu adam aslında sadee bir piyondu malesef. Amerika, kendi sınırları içerisinde klonlama ve kök hücre çalışmaları yasak olduğu için bu adamı ülkesi dışında çalıştırıyor cebine de bol miktarda para akıtıyordu, Amerika'nın akıttığı paralar sanıldığı gibi boşa gitmedi aslında. Kök hücre tedavisi aslında çok zor ve meşekkatlidir, klonlama ise 200de 1 tutma gibi düşük oranlara sahiptir ki, daha hala bu konuda yeteri kadar bilgi olmadığı için aklı başında bilim adamları için etik olarak uzak bir konudur bu. Her neyse, bu adam yıllarca klonlama üstüne çalıştıktan sonra klonlamada başarı oranını 50de 1e kadar yükseltmiş, kök hücre tedavisi ile ilgili çok önemli bulgular ele geçirmişti. Bence bu skandal Ameriika'nın işine yaradı, sonuçta dünya çapında bu adamın hiç bir güvenilirliği ve saygınlığı kalmadı. Yayınları literatürden silindi, kariyeri ve mesleği bitti. Yaptıkları ne kadar önemli olsa da, şimdi ne dese kimse dinlemez. Ama Amerika'nın eline mükemmel bir bilimsel kaynak geçti, ellerindeki bu kaynakla başka bir piyon bulup çalışmalara devam edebilirler sonuçta onlar kazandılar.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Söylediklerinle ilgili kaynak verirmisin.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abd hukumetiyle alakasi var midir bilemem ama milyar dolarlar yatiran yatirimcilar derken esasen abd sirketlerini kast etmistim . gen teknolojisinin ticari kaygilarla sikca manuple edilen bilimsel bir calisma alani oldugu yonunde pek cok yazi ortalikta ucusuyor AMMA ... anlamadigim nokta -ozellikle kok hucre konusunda- daha once trafik kazasinda bacaginin birisinde ciddi doku kaybi olan bir arkadasimdan bahsetmistim . bu adam kok hucre tedavisi gorerek su anda normal hayatina devam edebiliyor . ise yariyor mu yaramiyor mu o konuda kafam cok karisik . bir yanda yillardir tanidigim bir adam diger yanda etik disi oldugu soylenen hakkinda tam bir bilgi sahibi olamadigimiz gen calismalari . tamam kok hucre tedavisi ve gen calismalari tam olarak ayni sey degil ama paralel ilerleyen teknolojiler . karisik isler bunlar oyle geliyor bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bahsettiğin kök hücre tedavisi nedir tam olarak?[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dedigim gibi detaylara hakim degilim konu hakkinda ama bir arkadasimin beyani - ki olumlu bir trafik kazasindan agir yarali kurtuldugunu biliyorum tek kesin olan bu - sakat kalmasi gereken bir bacagini kok hucre tedavisi ile kurtardigini anlatti . ankara ibni sina hastanesinde uzun sure tedavi gormus . isin tibbi seyri ve bilimselligi hakkinda dedigim gibi bir fikre sahip degilim ne var ki kok hucre tedavisi hakkinda cevreden duydugum baska vakalarda yok degil . kisisel olarak edindigim fikir kok hucre tedavisi sayesinde sagligina kavusan insanlar var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Halk arasında birçok tedavi kök hücre olarak adlandırılıyor, çok azı gerçekten öyle. Kalp kasıyla ilgili çalışmalar olduğunu biliyorumda, çizgili kas üzerine böyle bir çalışma olduğunu bilmiyordum. Belkide gerçekten vardır. Neyse konuyu dağıtmayalım tabi. Merakımdan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kizdirmayin beni kok hucre uzerine doktora yaparim bu yasimdam sonra :D bizimkiler kulaktan dolma bilgiler iste qui ahh ahh istemez miydim ben g3n8 geni uzerine uzun soylevler cekmeyi . salladim bu arada g3n8 diye bir gen var mi bilmiyorum hehe ohm dagitmayin konuyu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar