LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eleman yanımdan gelip geçti 2 sn içinde yediğim skilleri şöyle göstereyim. Tesadüf demeyin aynı şekilde bi klan arkadaşımıda indirdi bu eleman... bu arada bu eleman sin... [spo1=Bu 1][/spo] [spo3=Bu 2][/spo] [spo3=Buda 3][/spo][signature][hline]SG[Bu mesaj LordSevo tarafından 29 Aralık 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj LordSevo tarafından 29 Aralık 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: LordSevo, 29 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: eleman yanımdan gelip geçti 2 sn içinde yediğim skilleri şöyle göstereyim. Tesadüf demeyin aynı şekilde bi klan arkadaşımıda indirdi bu eleman... [spo1=Bu 1][/spo] [spo2=Bu 2][/spo] [spo3=Buda 3][/spo] ya nasıl girbiliorsun oyuna !! ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 2'Yi Göremedim.. Açılmıor.[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 asıl bomba 2 de şimdi düzelttim...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 garip bişey yok bu dmglerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu bi asasin mi archer mı cunku aynen hızlı bi sekilde asasin arkadan kosup vurabildiğine tanık olmustum eğer makinada kasma yada biraz lag varsa boyle gorunebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 garip bişey yokmu 2 saniye içinde yaklaşık 16 skil bi assassin tarafından normalmi?[signature][hline]SG [Bu mesaj LordSevo tarafından 29 Aralık 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 orda 16 değil 6 skill var. 3 tanesi z+r zaten. oldukça normal[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 orda 3 kez heal kullanmıssın bi kosper olsa zamanın olmazdı kacma duzgun kacabilmiş olsaydın onları belkide yemezdin ayrıca hiç light fleed kullanmamıssın asasin için cok kolay bi hedef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hemen kosp koxp ulan bi durun hemen adama pokh atıonuz adamın dmg ları çok normal z+r arada bir skill war normal combo bu garip olan bişe yok... senin pc veya nettinde wardır belki sorun ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya tamam 6 skil olsun ama yinede 2 saniyede bukadar z-r li kombo ben somtinght midir nedir ondan bile yemedim dd olduğu için kaçma fırsatım oluyodu bunda adım atamadım koşarken ligt feet le nasıl atıyo ozaman?? ama bende kosp var diye belki fazla tepki gösterdim suçlamak ayıp oldu ama helal olsun iyi kombocu gelecek var bu elemanda...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: LordSevo, 29 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: ya tamam 6 skil olsun ama yinede 2 saniyede bukadar z-r li kombo ben somtinght midir nedir ondan bile yemedim dd olduğu için kaçma fırsatım oluyodu bunda adım atamadım koşarken ligt feet le nasıl atıyo ozaman?? ama bende kosp var diye belki fazla tepki gösterdim suçlamak ayıp oldu ama helal olsun iyi kombocu gelecek var bu elemanda... o_O[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 iide ztn senin hp çok ii diilki 1043+1500=2543 1spike+1thrust kalanları wur bide z+r normal kesmiş bence...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Christie, 29 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: orda 3 kez heal kullanmıssın bi kosper olsa zamanın olmazdı kacma duzgun kacabilmiş olsaydın onları belkide yemezdin ayrıca hiç light fleed kullanmamıssın asasin için cok kolay bi hedef light feet kullandım herzaman kullanırım ama fotoda gözükmemiş biliyosun ligh feet aralığı 10 sn bu olaylar 2 - 3 sn içinde oldu bitti...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ilk fotoda pot cekmissin ve gelmis orda mana gitmio peki 2 sn içinde oldu bu olay 3 pot nasıl cektin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BesT, 29 Aralık 2005 21:10 tarihinde demiş ki: iide ztn senin hp çok ii diilki 1043+1500=2543 1spike+1thrust kalanları wur bide z+r normal kesmiş bence... ama dd +25 var onun spike 700 kusur vurdu kaçmaya fırsatım olurdu yane :) adam iyi kombocu çıktı :)[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 walla ne combocular war da karıştırma şimdi orasını demi :-)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: LordSevo, 29 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: Christie, 29 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: orda 3 kez heal kullanmıssın bi kosper olsa zamanın olmazdı kacma duzgun kacabilmiş olsaydın onları belkide yemezdin ayrıca hiç light fleed kullanmamıssın asasin için cok kolay bi hedef light feet kullandım herzaman kullanırım ama fotoda gözükmemiş biliyosun ligh feet aralığı 10 sn bu olaylar 2 - 3 sn içinde oldu bitti... 2 pot çektim dikkat edersen sonuncusu işlemedi işleseydi 170 damage ile yatmazdım :D[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ama yinede 2 sn biraz abartmıssın cunku pot 1 yada 2 snde cekiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla warrior sinden daha hızlı combo yapan gördüm bi mage olarak diezde çok ii sinlere tank oldum çok ii combo yapıyolar bunlardan daha hızlı yapanlar gördüm örneğin strokes pr0grasive tr_crayzpark hakan_53_tr zian[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 olabilir neyse kurtlar vadisi başladı daha sonra devam ederiz ...:D[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 LF bile basmamışsın ki kaçmak için.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 LF zaten vardı.. tam bana damage gelmeden önce basmıştım[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Kosp Degil ss i ne zaman aldin bilmiyorum ama suan kosp calismiyor yeni patchten dolayı .. Insallahta kospun yeni patch i cıkmaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar