Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Evet arkadaşlar şimçik pati üyelerine ayit rekorları görelim.İlgiç olup olmaması önemli değil önemli olan rekor sayılabilmesidir. Şöle oluyor biri çıkıp reokorunu yazıyor(Resim olursa Kanıt değiri yukselir)Benim burnum 5CM Resim aşada.Bu rekoru kırmak için burnu 5.1CM olan pati uyesinin eline bir fotoğraf makinesi alıp burnunu çekerek rekoru kırabilir.Neyse bir örnek yeterlidir. Hadi Rekorlarrrr[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Birlikte oldugum kızla benim aramdaki boy farkı bu bi rekor sayılır mı :D şaka şaka ama cidden bu ikilinin evli olduğunu görmek bile bi rekor sayılabilir. Ama tabi bu adam bu kızı gerdekte öldürür oda ayrı mevzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evde 2 gündür kalorifer yanmadığı halde hala yaşayabiliyorum mesela?!?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 9 gündür günde 2 öğün pizza yiyerek ve evden hiç dışarı çıkmayarak yaşamımı sürdürüyorum.. rekormukine?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Pizza Hut sınırsız rekorum 19 dilim! büyük boy. ayrıca 72 kiloyum :D sayılır heralde :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 27 Aralık 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Persky arkadaışımız yerine bir yarma soktuğu için onun rekoru sayılmaz. wildpervert:Rekor ama adını bilemicem dayanıklıkmı desem üşümezmi desem :S Dragonmax:Evet Bu bir Rekordur.9 gün üst üste pizzayı her insan yiyemez. :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ölülcez ulan biri para yollasın ölücez[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim aidat 150 milyon, ödüyos işte, gavur kutusu gibi yanıo ev :D bize gel kardeş.. valla yatcak yer var..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pipim 5.5 kilo.[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Resim hakkında yorum yapıcaktım ama ağır kaçar biraz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1 metre 23 cm ziplaya biliorum?? ne rekoru baaa[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende 1.30 m sıçrıyorum bu durumda my dying bride ın rekorunu egale etmiş oluyorum[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Okul çantamdan sene sonunda 6 aylık bir tost, bir çift çorap, anneme verilmesi gereken 50 küsür tane tarihi kağıt ve kaybettim bahanesiyle bir sene boyu ödev yapmadığım ingilizce kitabı çıkmıştı. Aynı gün okuldan eve iki çantayla okul eşyası taşımıştım ve aşırı zayıf olan ben 45 kiloyken çantaların toplam ağırlığı 30 kiloydu.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 15 gün güneş görmediğim oldu 2 aydır günde bi öğren akşam yiyorum.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @zep; simdi denedim 1,35 ziplayabiliorum bu durumda seni egale ettim direkt.. tobe[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu 2 metre zıplıyoruma kadar gider :)[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: MyDyingBride, 27 Aralık 2005 15:47 tarihinde demiş ki: @zep; simdi denedim 1,35 ziplayabiliorum bu durumda seni egale ettim direkt.. tobe evet kolpayım ben:)[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 27 Aralık 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne kadar kolpasınız ya =P said: ...whereas basketball star Michael Jordan is 208 cm tall and can jump 1.17 m off the ground. ... http://www.cpa.ca/Psynopsis/rushtxt.htm[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu da inandı :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cabbarjuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben nettıı aldıgımdan berı 2 ay gece 23.00 sabah 07.00 takılıyom ayrıca öğlenleri cabası.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 e ben gunde 3 saat uyuyorum :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacemaker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Cabbarjuk, 27 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: ben nettıı aldıgımdan berı 2 ay gece 23.00 sabah 07.00 takılıyom ayrıca öğlenleri cabası.... +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Cabbarjuk, 27 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: ben nettıı aldıgımdan berı 2 ay gece 23.00 sabah 07.00 takılıyom ayrıca öğlenleri cabası.... ben gece 23:00 sabah 07:00 net yokkenden beri takılıyorum.türkiyede internet yoktu o zamanlar.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nerde takılıyodun ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 orda burda evde sokakta[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar