RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En Tatlı Şişman Rekoru Bende Kıranın Kafasını Kırarım.. Açık.. Net[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 asıl bende gel yiyosa kır bakalım :D[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Seni Freedom ve türevi tatlı şirin beni seven güzel sevdiğim insanların eline bırakıyorum..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehhehe süper :)[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bugün altı kere ust uste hapşurdum.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 24 saat içinde 7 litre diet kola içmişliğim var =) 2 kutu birayı hiç nefes almadan içebiliyorum kutusunun içinden 2 şişe vodka dikip bayılabiliyorum ama komaya girmiyorum., 16 saat 2 tenefüs yaparak sevişebiliyorum 106 saat civarı uyumadan durdum[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 70 lik jbnin 4/1 ini içine 1 bardak limon suyu karıstırarak 2 kere de icdim test edildi onaylandı rekor bende ha birde paticik icersinde sk8 2.5 metrelık rampa havada 4 kere turn atıyorum üstüme yok dur ![signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) [Bu mesaj deathcore tarafından 29 Aralık 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: sheref, 29 Aralık 2005 10:41 tarihinde demiş ki: 106 saat civarı uyumadan durdum hade leeen[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende diyorum cumanın dediğinden ama ketçap mayonez i bol olursa çok sevinirim.. Evet.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Madcat, 28 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Ferrero yu nasıl unutursunuz??????????????? Loll.. adfafdsafasdf kim unutur onu yaaa... Asıl rekor odur yani =) Efsane adam!![signature][hline]Multiply the joy, divide the sorrow.. Subtract the past and add to tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 en guzel topic stajyerler neden hep ezilir :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 4 gün durmadan Knight Online da LvL kastım... 5. Gün uyudum... 7. gün kalktım... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hiç durmadan bi kızın peşinden 10 ay koştum,reddedildim...[signature][hline]We are screaming for vengeance The world is a manacled place Screaming, screaming for vengeance The world is defiled in disgrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: agrian, 29 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: hiç durmadan bi kızın peşinden 10 ay koştum,reddedildim... Işte bu 1 rekordur.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 of of 10 ay yazık valla üzüldüm.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ayak parmaklarıma Klavyeyi kullanabiliom. hemide çatır çatır yazıom. hebele hübele :-P[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: agrian, 29 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: hiç durmadan bi kızın peşinden 10 ay koştum,reddedildim... 8 yıl desem ve hala kosuyorum desem?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 29 Aralık 2005 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yok o başka bısı.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Fistan, 29 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: said: agrian, 29 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: hiç durmadan bi kızın peşinden 10 ay koştum,reddedildim... 8 yıl desem ve hala kosuyorum desem? Büyük adammışsın.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saygı duyarım:)[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yani kız olsam ... :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 8 yıl ? röh.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yazık be fistan.. ben 4 sene koşmuştum da bişey çıkmadı valla ben de dünyaya geri dönmüştüm ii ki de dönmüşüm..en kralı bu oluyor valla...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 boyuma ve kiloma göre oburluk rekorları benimdir...bunu otranx ve bellow da doğruluyabilir..:)[signature][hline]bembeyaz pati güsel pati =)) açlık bazen sana arkadaş yedirtir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: agrian, 29 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: hiç durmadan bi kızın peşinden 10 ay koştum,reddedildim... 7. sınıftan lise 2'ye kadar koştum ve hep reddedildim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar