Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ceek Ayit.2 günde bir account alır oo :D Ceek idi Ceek2 oldu sonra ceek3 Derken baktı olmuyor daha değişik nicklerle karşımıza çıktı :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2 gündür 15 saat falan uyanıgım... anlamadım nbeden ama hep uyuyoru.. Hadi ii geceler ben yatar artık..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: lucifertr, 27 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: 36 saate yakın süre oynadım aralıksız k.o pc başında yemeğimizi yedik cafece biz cafece rekor mu kırdık şimdi:D ondan sonra işte uyumuşum 3 sene geçmiş diyordum ya o olay gerçekleşti:D ben 4 gün boyunca uyumadan swg oynadım netcafe şahitti heralde nese yani ben senin rekor dediini kaça katlıyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben de yaklasık 30 saat uyumamıstım. hem de fizik2 finalimin oldugu gün. sınav sırasında uyudum tabi. kafamı kaldırdıgımda sınıf bombostu :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 72 Saat Sistem Denetledim.Yaklaşık 50 bardak Nescafe 3lt cola 10 paket sigara(Hatta gece 4 gibi sigara bitti gittim beni nobet diken mudurun odasından malboralrını aldım :D )Arada 10 dakka bile uyuklamadım ciddi mevzu olunca ss kuralları uyguluyorduk :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pardon yanlış mesaj attım.. [Bu mesaj melissa17 tarafından 27 Aralık 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Önemli değil biz alışkınız... Sizin ne gibi Rekorlarınız vardı. *Koptum balonlu yaa anlamaz sulandımı zahuaduh*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lucifertr, 27 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki: anakarta çay dökmen değilde 17 yaşında bilgisayar mühendisi olman rekor sayılabilir müstakbel demek gelecekte olacak manalı örneğin " müstakbel eşim " demek gelecekte eşim olacak demek[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en cok banlanan kişiyi biliyom ama su an kı kimligini soleyemm :D araba200 -araba200- _araba200_ araba200_ _araba200 arabaikiyüz kamyon500 Liam Lynch ZBH -ZBH- Toplam 15 tane saymiştida aklıma gelmöıyo on olunca soriyim bi:D:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o zencı bob sapp-eskı nfl oyuncusu,K-1(supersportta gordugunuz seklıyle fıght club) da dövuscu aynı zamanda prıde dada dovusuyor.basarılı sayılabılır ama 170 kılo nun hakkınıda wermıyor 100 kıloluk bi adamın 1tekme +1 yumruguna KO oldu, yanı sunu demek ıstıorm:D hıc bellı olmaz belkı o kız onu oldurur gerdekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Dragonmax, 27 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: 9 gündür günde 2 öğün pizza yiyerek ve evden hiç dışarı çıkmayarak yaşamımı sürdürüyorum.. rekormukine? Rekorkine :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 5 ayda, 35 kilo verdim bu olabilir mi :)[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 1 gün 7 saat hiç yemek yemedim aama ölüyodum açlıktan...[signature][hline]gkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en çok banlanan kişi rekoru Malkavian'a aittir.selam ederim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bütün mesajları okumadım ama benim rekordan mutlaka vardır. geyirerek alfabeyi okuma:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki: en çok banlanan kişi rekoru Malkavian'a aittir.selam ederim. kanıt nicklerini filan yazda inandirici olsun.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Malkavian1 Malkavian2...böyle 16'ya kadar gidiyo. en sonunda Malkavian_X'ti galiba. Mavi'nin imzasında vardı , bakınız.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paticikten patronuma yakalanma rekoru bende olsa gerek kırabilen varsa buyursun...[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rüzgara karşı 4.2m[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende çişimi tam 8 saat 13 dk boyunca tuttum. daha doğrusu tutmak zorunda kaldım. bunun resmi olmaz olabilseydi gönderirdim. sanırım rekor...[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ferrero yu nasıl unutursunuz??????????????? Loll..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En az mesaj atanlardan biriyim galiba.Ama en az ben mi attım ondan emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En uzağa ben işerim![signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 108 kiloyum...Bu kadar birikmiş enerji ve adale toplam kuvvetini çarptığımızda 3 saatten fazla yatak performansı ortaya çıkıo..Eh bu da bi rekor bana göre...[signature][hline]Love can be as cold as grave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende ağzımla yediklerimi sonra arka tarafımdan tekrar katı bi halde çıkartabiliyorum :P:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar