Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ceek Ayit.2 günde bir account alır oo :D Ceek idi Ceek2 oldu sonra ceek3 Derken baktı olmuyor daha değişik nicklerle karşımıza çıktı :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
PaLeRmO Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 2 gündür 15 saat falan uyanıgım... anlamadım nbeden ama hep uyuyoru.. Hadi ii geceler ben yatar artık..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: lucifertr, 27 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: 36 saate yakın süre oynadım aralıksız k.o pc başında yemeğimizi yedik cafece biz cafece rekor mu kırdık şimdi:D ondan sonra işte uyumuşum 3 sene geçmiş diyordum ya o olay gerçekleşti:D ben 4 gün boyunca uyumadan swg oynadım netcafe şahitti heralde nese yani ben senin rekor dediini kaça katlıyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben de yaklasık 30 saat uyumamıstım. hem de fizik2 finalimin oldugu gün. sınav sırasında uyudum tabi. kafamı kaldırdıgımda sınıf bombostu :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 72 Saat Sistem Denetledim.Yaklaşık 50 bardak Nescafe 3lt cola 10 paket sigara(Hatta gece 4 gibi sigara bitti gittim beni nobet diken mudurun odasından malboralrını aldım :D )Arada 10 dakka bile uyuklamadım ciddi mevzu olunca ss kuralları uyguluyorduk :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
melly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pardon yanlış mesaj attım.. [Bu mesaj melissa17 tarafından 27 Aralık 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Önemli değil biz alışkınız... Sizin ne gibi Rekorlarınız vardı. *Koptum balonlu yaa anlamaz sulandımı zahuaduh*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Solkirans Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lucifertr, 27 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki: anakarta çay dökmen değilde 17 yaşında bilgisayar mühendisi olman rekor sayılabilir müstakbel demek gelecekte olacak manalı örneğin " müstakbel eşim " demek gelecekte eşim olacak demek[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en cok banlanan kişiyi biliyom ama su an kı kimligini soleyemm :D araba200 -araba200- _araba200_ araba200_ _araba200 arabaikiyüz kamyon500 Liam Lynch ZBH -ZBH- Toplam 15 tane saymiştida aklıma gelmöıyo on olunca soriyim bi:D:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o zencı bob sapp-eskı nfl oyuncusu,K-1(supersportta gordugunuz seklıyle fıght club) da dövuscu aynı zamanda prıde dada dovusuyor.basarılı sayılabılır ama 170 kılo nun hakkınıda wermıyor 100 kıloluk bi adamın 1tekme +1 yumruguna KO oldu, yanı sunu demek ıstıorm:D hıc bellı olmaz belkı o kız onu oldurur gerdekte
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Dragonmax, 27 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: 9 gündür günde 2 öğün pizza yiyerek ve evden hiç dışarı çıkmayarak yaşamımı sürdürüyorum.. rekormukine? Rekorkine :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Albert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 5 ayda, 35 kilo verdim bu olabilir mi :)[signature][hline]Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 1 gün 7 saat hiç yemek yemedim aama ölüyodum açlıktan...[signature][hline]gkc
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en çok banlanan kişi rekoru Malkavian'a aittir.selam ederim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
tellos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bütün mesajları okumadım ama benim rekordan mutlaka vardır. geyirerek alfabeyi okuma:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki: en çok banlanan kişi rekoru Malkavian'a aittir.selam ederim. kanıt nicklerini filan yazda inandirici olsun.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Malkavian1 Malkavian2...böyle 16'ya kadar gidiyo. en sonunda Malkavian_X'ti galiba. Mavi'nin imzasında vardı , bakınız.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paticikten patronuma yakalanma rekoru bende olsa gerek kırabilen varsa buyursun...[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 rüzgara karşı 4.2m[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende çişimi tam 8 saat 13 dk boyunca tuttum. daha doğrusu tutmak zorunda kaldım. bunun resmi olmaz olabilseydi gönderirdim. sanırım rekor...[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ferrero yu nasıl unutursunuz??????????????? Loll..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Kincal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En az mesaj atanlardan biriyim galiba.Ama en az ben mi attım ondan emin diilim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En uzağa ben işerim![signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 108 kiloyum...Bu kadar birikmiş enerji ve adale toplam kuvvetini çarptığımızda 3 saatten fazla yatak performansı ortaya çıkıo..Eh bu da bi rekor bana göre...[signature][hline]Love can be as cold as grave...
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende ağzımla yediklerimi sonra arka tarafımdan tekrar katı bi halde çıkartabiliyorum :P:P[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar