Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Rekorlar Kitabı!

Korku

Öne çıkan mesajlar

Ceek Ayit.2 günde bir account alır oo :D
Ceek idi Ceek2 oldu sonra ceek3 Derken baktı olmuyor daha değişik nicklerle karşımıza çıktı :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gündür 15 saat falan uyanıgım...
anlamadım nbeden ama hep uyuyoru..
Hadi ii geceler ben yatar artık..[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 27 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
36 saate yakın süre oynadım aralıksız k.o pc başında yemeğimizi yedik cafece biz cafece rekor mu kırdık şimdi:D
ondan sonra işte uyumuşum 3 sene geçmiş diyordum ya o olay gerçekleşti:D

ben 4 gün boyunca uyumadan swg oynadım netcafe şahitti heralde nese yani ben senin rekor dediini kaça katlıyorum :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

72 Saat Sistem Denetledim.Yaklaşık 50 bardak Nescafe 3lt cola 10 paket sigara(Hatta gece 4 gibi sigara bitti gittim beni nobet diken mudurun odasından malboralrını aldım :D )Arada 10 dakka bile uyuklamadım ciddi mevzu olunca ss kuralları uyguluyorduk :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 27 Aralık 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
anakarta çay dökmen değilde 17 yaşında bilgisayar mühendisi olman rekor sayılabilir

müstakbel demek gelecekte olacak manalı örneğin " müstakbel eşim " demek gelecekte eşim olacak demek[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

en cok banlanan kişiyi biliyom ama su an kı kimligini soleyemm :D

araba200
-araba200-
_araba200_
araba200_
_araba200
arabaikiyüz
kamyon500
Liam Lynch
ZBH
-ZBH-
Toplam 15 tane saymiştida aklıma gelmöıyo on olunca soriyim bi:D:D[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

o zencı bob sapp-eskı nfl oyuncusu,K-1(supersportta gordugunuz seklıyle fıght club) da dövuscu aynı zamanda prıde dada dovusuyor.basarılı sayılabılır ama 170 kılo nun hakkınıda wermıyor 100 kıloluk bi adamın 1tekme +1 yumruguna KO oldu, yanı sunu demek ıstıorm:D hıc bellı olmaz belkı o kız onu oldurur gerdekte
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 28 Aralık 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
en çok banlanan kişi rekoru Malkavian'a aittir.selam ederim.

kanıt nicklerini filan yazda inandirici olsun.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikten patronuma yakalanma rekoru bende olsa gerek kırabilen varsa buyursun...[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...