go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bir arkadasın Home Again i yollamasıyla hoşuma giden bir grup oldu. Bole halk danslari ezgileri muzikleri falan cok hoşuma gitti. Home again i still remember under a violent moon play minstrel play ocean gipsy possum goes to prague spirit of the sea castles and dreams Elimde olan şarkılari başka kesinlikle indirip dinlemelisin diyeceğiniz parçalar varsa yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 The Storm All because of you[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 shadow of the moon[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Avalon, Wind In The Willows, Past Time With Good Company, Greensleeves, Magical World Bunlar iyidir, hoş bi grup. Blackmore fanı olarak çok beğendim.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadasım.. bakar mısın? go2hell misin? sana diyorum! ehueuh bu guzel grubu bana tavsiye ettigi için burdan go2hell arkadasımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum *!selamlar* Under A Violet Moon'u da ben tavsiye etmiş olayım bari:) gerci discografia indiriyorum 8 albumluk (@go2hell yalvarırsan biraz daha yollarım) dinledikçe paticik fm'e yazarız :)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @dory : Sen o albumleri indirip yollamada bak neler oluo :) tşkler arkadaşlar daha varsa yazın :)[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dory yolladigin albumlerden bir kopya da bana lutfen:)[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hayıııııııın o yollamaz :([signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 wizardofoz ben sana yolliyim, engini beraber yalvartalim *!hain kahkahalar atar, hahaha!*[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ok, msn den yollayamayacagina gore.. ABD ye yollayacaksin, kargo parasi olarak en az 10 milyonu gozden cikar derim. PTT ile ugrasacaksin biraz iadeli taahhutlu, par avon vs. Hala yollamayi dusunuyor musun? Bak Engin'i deli edecez beraber sonucta:)[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Afferin afferin canıma kastınız var sizin benim. ugrasın bakalım :(:([signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yollarım da benim de elime gecmesi lazım once, bu durumda legbra hepimizi yalvartabilir durumda:D[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) O da guzel[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok legbra yalvartmaz ya sever o beni :P[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehuehueh hiç sanmıyorum bu fırsatı kacıracagını, ama beni sever asil beni yalvartmaz dimi?[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fazla naz aşık usandırır demi dory CIM[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 1 cd 2 milyon 3 cd 5 milyon[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aman be koc ne yaptin... bu isi ticarete dokme bak hayatimizla oynuyorsun sonucta:)[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 uzmani laroux bu grubun ama her albumu dinlesidir[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
fenris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Fires at midnight Cartouche Loreley
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ghost of a Rose ... nasil unuttunuz bu şarkıyı ya[signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hepinizi seviorum cok tşk :)[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
go2hell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 the storm super ya[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Blackmore's Night - Village Lanterne (2006) ben cok begendim albümü, dinlemeyenler varsa edinsin.C. Night, JL Turner ile duet yapmıs ki bayıldım, süper olmus. şarki listesi soyle ki: 25 Years Olde Village Lanterne I Guess It Doesn't Matter Anymore The Messenger World Of Stone Faerie Queen St. Teresa Village Dance Mond Tanz / Child In Time Streets Of London Just Call My Name (I'll Be There) Olde Mill Inn Windmills Street Of Dreams Once In A Garden Street Of Dreams (Candice Night - Joe Lynn Turner) soyle de bi tadımlık koyalim dinlemek isteyenler için:) Street Of Dreams [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 08:49 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar