paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, CAD/CAm amaçlı bir alma planlarım ve bu uğurda sistem toplama niyetim var. fakat onca para verdikten sonra da insan oyun da oynayabilmek istiyor veya yeni kartların oyun desteği yanında artan performanslarıyla CAD/CAM için uygunluklarının ne düzeyde olduğunu bilmek istiyor. hedef kartlar; ATI FireGL v3100 Sapphire X850XL bu konuda deneyim sahibi arkadaşlar deneyim, fikir ve görüşlerini paylaşırsa sevinirim. CPU: AMD64 X2 3800 veya AMD64 3500 RAM: 4GB non-ECC board: MSI n4-ultra (bulamazsam epox büyük ihtimal) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 paramecium bi yorumum yok ama müsadenle ramlere bi ÇÜŞ diyim. Bak diyorum (: *!Çüş* Breee[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi benim matematiğim yok dicek bişe yimde yok oha falan oldum yani.[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sapphire X800GTO PCIe Bu kartı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, normal bir pc değil de workstation çömezi bir sistem olacağı için mecburen bu tarz ram gerekiyor. normalde ibm usta 16GB ile 32GB ECC'li ram ön görüyor :P diğer detaylara inmiyorum bile! bana kartlar arasındaki performans farkını tanımlayıp, görüş bildirecek kişi veya kuruluşlar lazım :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hmm hmm cad/3d modellemeyle uğraşanlar için nvidia'nın quadro serisi vardı, ihtiyacına uygun mu bilmiyorum ama bir araştır bence. =][signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 29 Aralık 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, fireGL v3100 350$ civarında ama nvidia'lar çok pahalı :( fiyat performans oranlarında ise fark iyice açılıyor. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben de bilmiyodum fiyatlarını imdi baktım hakkat pahalı şeylermiş; oha.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam, ehehehe hem de FX4000. allah sahibine bağışlasın vallahi. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bi ekran kartı 8 bin dolar? Hey maşallah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oo pc mi yapıyosun para amca, kolay gelsin :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bence SLI/Crossfire denemende fayda var. FireGL 3100 zaten artık hafıza olarak geride. DDR SDRAM kullanıyor hala, 128'lik modellerinden yükseğini getirdiklerine bile emin değilim. Ben sana X800GTO * 2 Crossfire ya da muadili bir nVidia ile SLI kulanmanı öneririm. Tabi FireGL serisinin amacı "3D ile uğraşanlara yönelik" olması da yani teknoloji ondan hızlı...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar