Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalçamı yoksa giysi mi ?

Finrod

Öne çıkan mesajlar

Bilim, şu sorunun cevabını arıyor: "Bunun içinde kalçam büyük mü görünüyor?" İskoçya'da Heriot-Watt Üniversitesi Tekstil ve Dizayn Fakültesi, kıyafetlerin kalça görünümünü nasıl etkilediğine dair bir araştırmaya başladı.
İskoçya’daki Heriot-Watt Üniversitesi uzmanları, bazı giysilerin kadınların poposunu neden büyük gösterdiği konusunda dev bir araştırma başlatıyorlar. Tekstil ve tasarım bölümü araştırmacılarının yapacağı bu çalışmanın bir ilk olduğu ve elde edilecek sonuçların giyim sanayiinde veri olarak kullanılabileceği belirtildi.
Kendi alanında dünyada bir ilk olan araştırmada, farklı kalça ölçülerine sahip dört kadın manken, değişik tiplerde kıyafetler giyecek.
Bu fotoğraflar, katılımcılara gösterilip hangi resimde poponun daha büyük veya küçük göründüğü sorulacak.
Üniversite, araştırmanın perakendeciler için çok temel öneriler sunacağına inanıyor.

Kaynak:Milliyet[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

herşey estetik olmuş...
bizde hocanın birisi hastaya total protez yapmış, hasta kullanamıyor protezleri, yemek yiyemiyor yani, ağzını açmak kapamak ile ilgili bir problemi var, hoca diyor "ama olsun estetik görünüyor artık"[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

owyea[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
-Die_Human, acayip bir günde demiş ki:
abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =)
Sosyal ağlarda paylaş

dokunarak olcuolarsa ben de katılmak istiyorum ölçüm ekibine :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...