Masteis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 3rd programları açmadığınız halde eğer karşınıza böyle bir hata çıkıyorsa yapacağınız ilk iş: 1313 patch'i yapıyorsunuz ve... ctrl+alt+del yaparak bilmediğiniz bütün programları kapatıyorsunuz iexplorerleri bile. Benim vardı herşeyi kapattım sadece gerekli olan explorer rundll fln kaldı. Msn vs. herşeyi kapayın(firewall bile) o zaman giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla her yolu denedim senin yaptığını da yaptım ama hala girmiyo delirecem başka bir yolu yokmu bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %1 de takılanlar için diil dimi bu?[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar