Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haluk leventin konserlerı ucretlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
h.levent bursa aşığı bı vatandas olaraktan her yıl bursada konserler werıo ama bu konserler ucretsız olduu ıcın onune gelen dallama,tiki takımları,kırolar,kalabalıktan yararlanıp tacizde bulunan ...lar yani onune gelen gelıo ben rocker kardeslerımle bı araya gelıp rahat rahat kafa sallayamıyorm artıkın. tabı ucretlı olsa bu tıplerın hıcbırı gelmez ama nerde beles oraya yerles varya bısım mılletımısde o mısalı oyusden h.leventın bursa konserlerının ucretlı olmasını ıstıorum sız ne dıonus sewgılerle nejla.....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
antalyayı daha cok seviyo demekki her ay geliyo adam :D
7.5ytl hehe
biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
Gerçekten doğru iti kopuğu önüne gelen girio konser iğrenç bir şeye düşünoü bi de bunun gibi konserlere kız arkadaşınızla girmeyi falan düşünmeyin.allahtan öle bişey yapmadım.kanlı çatışma çıkardı :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
bılıorm farklı tatlarıda tattım merak etme ama ben hala h.leventın konserlerının ucretlı olamsı taraftarıyııım bak teo ya demır demırkana adamlar dırek bara gelıo konser wermek ıcın anlamadıım bu adam nıe böle yapıo nese yaww[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
7.5ytl hehe
biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P

valla ben bi kere bile gitmedim :D[signature][hline]~Push The Tempo~
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
7.5ytl hehe
biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P

lol.. :D[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
abi bu topic ne ya bu kadarmı güzel bi konuya parmak atılır sonuna kadar haklısın arkadaşım valla haluuuk hiiişşşşttttt haalluuuukk sana diorum bursaya geliceksen gel gel ama paralı gel be koçum hadi kendini düşünmüon o zaman konserine gelen karı kız hatunu düşün yahu
Mesaj tarihi:
nerde cikar bilmem ama benim orda olmayacagim turk insaninin agzindan dusmeyen yaratici dolu kufurler kadar gercek =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 27 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
sen bi kere gitmemişin ama ben hiç gitmedim O_o

:lol:[signature][hline]~Push The Tempo~
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
eet kultur parkta cıkıo ne yasıkkı halkbukı bı barda olsa we ucretlı olsa fena olmıck ama adamın heralde paraya ıhtıyacımı yok ne gercı haberlerde evıne falan ıcra geldı dıe haberler cıkıo ama annamadım ben bunu[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
Mesaj tarihi:
haluk levent bursa aşıı denmiş de yanlış o :) haluk levent antalya da her 2 haftada bir ve bazen de her cumartesi şeklinde konser verio.. gidin istediinize sorun.. yaz gelsin görürsünüz :) biz onun antalya açıkhava tiyatrosu yanına çadır kurduunu düşünüoruz..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
Mesaj tarihi:
said:
vratyas_vakyas, 27 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
black metal yapsn

bak bu olur :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...