darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 h.levent bursa aşığı bı vatandas olaraktan her yıl bursada konserler werıo ama bu konserler ucretsız olduu ıcın onune gelen dallama,tiki takımları,kırolar,kalabalıktan yararlanıp tacizde bulunan ...lar yani onune gelen gelıo ben rocker kardeslerımle bı araya gelıp rahat rahat kafa sallayamıyorm artıkın. tabı ucretlı olsa bu tıplerın hıcbırı gelmez ama nerde beles oraya yerles varya bısım mılletımısde o mısalı oyusden h.leventın bursa konserlerının ucretlı olmasını ıstıorum sız ne dıonus sewgılerle nejla.....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 burda 70 milyonun onunde haluk beye sesleniyorum beyfendi lutfen konserinizi ucretli yapın azıcık kendinizi ve kdv yi dusunun olmuyo onları dusunmuyosanız bizi dusunun:D [signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you [Bu mesaj mulgear6 tarafından 27 Aralık 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 rockersan as biraz kendini =) haluk levent iyidir ama farkli tatlarda iyidir =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 antalyayı daha cok seviyo demekki her ay geliyo adam :D 7.5ytl hehe biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gerçekten doğru iti kopuğu önüne gelen girio konser iğrenç bir şeye düşünoü bi de bunun gibi konserlere kız arkadaşınızla girmeyi falan düşünmeyin.allahtan öle bişey yapmadım.kanlı çatışma çıkardı :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bılıorm farklı tatlarıda tattım merak etme ama ben hala h.leventın konserlerının ucretlı olamsı taraftarıyııım bak teo ya demır demırkana adamlar dırek bara gelıo konser wermek ıcın anlamadıım bu adam nıe böle yapıo nese yaww[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 27 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki: antalyayı daha cok seviyo demekki her ay geliyo adam :D 7.5ytl hehe biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P valla ben bi kere bile gitmedim :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sen bi kere gitmemişin ama ben hiç gitmedim O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 27 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki: antalyayı daha cok seviyo demekki her ay geliyo adam :D 7.5ytl hehe biz arklarla lan her ay giden varmıdır acaba diye konusuyoduk =P lol.. :D[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 abi bu topic ne ya bu kadarmı güzel bi konuya parmak atılır sonuna kadar haklısın arkadaşım valla haluuuk hiiişşşşttttt haalluuuukk sana diorum bursaya geliceksen gel gel ama paralı gel be koçum hadi kendini düşünmüon o zaman konserine gelen karı kız hatunu düşün yahu
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kültürparkta mı çıkıo?[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nerde cikar bilmem ama benim orda olmayacagim turk insaninin agzindan dusmeyen yaratici dolu kufurler kadar gercek =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 27 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki: sen bi kere gitmemişin ama ben hiç gitmedim O_o :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eet kultur parkta cıkıo ne yasıkkı halkbukı bı barda olsa we ucretlı olsa fena olmıck ama adamın heralde paraya ıhtıyacımı yok ne gercı haberlerde evıne falan ıcra geldı dıe haberler cıkıo ama annamadım ben bunu[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam halk adami =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 3 kaatcı o be yolsuzluktan hapse girmişi galiba[signature][hline]Order Within Chaos....
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 halk adami derken zaten pekte ciddi deildim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence konser vermesin...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 haluk levent bursa aşıı denmiş de yanlış o :) haluk levent antalya da her 2 haftada bir ve bazen de her cumartesi şeklinde konser verio.. gidin istediinize sorun.. yaz gelsin görürsünüz :) biz onun antalya açıkhava tiyatrosu yanına çadır kurduunu düşünüoruz..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 black metal yapsn[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Haluk Levent Böörkk!![signature][hline]Gün doğdu hep uyandık Stadlara dayandık ..[b] [b]Msn İçin : [email protected]
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eet björk ün hastasıyız[signature][hline]Boo, are you happy now?
matematik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 İstek biraz tuhaf olmuş yav. o_O Yani biz isteyince ücretli mi olacak konser? Bence bu isteğinizi foruma yazmak yerine Haluk Levent'e iletmeniz gerek.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: vratyas_vakyas, 27 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: black metal yapsn bak bu olur :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 valla ben dinlamem dinleyenede mani olmam :P herkezin kendi tercihi sonuçta dimi =)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar