BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sanmam ama genede sorayım dedim :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yeni Versionu Cikti Koxpun.. Malesef..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 CzDemiSin :D[signature][hline]They Cant Know they Cant See Who we Are.. Fear is the Enemy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şu anda yeni versiyonu çıkmadı çıkar tadını çıkarabildiğince :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Lucifer, 29 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: CzDemiSin :D Cz deydim, leyifle lobo kestim :) Ne güzelmiş CZ, bu zavallı böcek misali koxp cular yokken cennet valla. İnsan bu oyunu niye sevdiğini anlıyor.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi yemin ederim, kosp,koxp nin çalışmacağını bilsem, hergün yeni patch çıksa, bıkmam indiririm..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yoo :) koxpcular hala var.. ve koxp acamiorlar.. isin en güzeli saf kardeslerim.. alismislar belese koxpsuzda kesebileceklerini saniorlar.. diplerine girip bi 5 liye bakiyor işleri :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kosp ya da koxp hangisi bilmiyorum ama player'a dmg atilmiyo diye bir sey duydum sadece npc...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 onlarda dmg atan kosp isterler:D[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ücretsiz olanla cz de karşı ırk a zarar verebiliyorlar + hiç kasmadan glitch falan yapmadan rang ayarlıyor adiler :@[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim arkadaşta kosp var. Enemy yok onda seçenek olarak.. Zaten ne olduu da belli deel sanki assemly kodu :D. Zaten arkadaşta sadece, "level için kullanıyorum seçenek olsa bilem cz de kullanmam. Oyun zaten czde son buluyo" diyo. Aslında haklı be..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yemin ediyorum öyle oynamak zorunda olsam, şu an bırakırım oyunu. Lvl Kosp' la kas, NP' yi Koxp' la, ne anladım ben bu işten ? Git single player oyun oyna, hatta ağır gelmeze Mario oyna.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kospla kasınlara oynayanlara hiçbir zaman hak vermedim[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 demekki daha okuldan gelmemişler[signature][hline]Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ufaklik35, 29 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: demekki daha okuldan gelmemişler +1 :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: ufaklik35, 29 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: demekki daha okuldan gelmemişler :lol: Ana okulları bu kadar geçmi kapanıyor ?[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDDaFaCCa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yeni versiyonu çıktı ama alan yok herkes beleşini kullanıyodu artık 3günlük oldu bide yapanlar japonlar fln site ztn beleş sitemynet gibi biyerden yapılmış düzgün bi mailleride yok msn yazmış adam ezik gibi msn adresi fln vermiş siteye fazla güvenilir olmadığı için almıyolar üstelik koxp un içinde trojen var bi çok yerde ispatı var kosp da yok ama koxp da var. o yüzden almak istmeiyolar artık 3günlük oldu koxp yani bitti diyebiliriz.1310 koxp sınırsız yapmışlardı 1311 gelince tekrar 3günlüğe çevirdiler.ama 1311 de 1311 patch yüklemeden oyuna giriliyodu o yüzden 1310 koxp la atıyolardı cz de 5li ama 1313 de düzeltildi yani artık cz de 5li atan olmıycak :) koxp bitti diyebiliriz kosp cz de çalışmıyo ama koxp çalışıyodu koxp da bittiğine göre rahatsınız :) tabi parayla alan olursa koxp u o başka.ama dediğim gibi güvenilir deil[signature][hline]Name : MaDDaFaCCa Server : Olimpia Clan : RememberMe Level : 57 Nps : 3*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kosp kullananları, cinsel organına mutluluk çubuğu taktıranlara benzetiom. napalım onlarda böyle var olma çabası içindeler. amaç aynı ama yollar farklı. arada bir gm kazı çalışması yapıo o kadar :P[signature][hline]Nonick : selam abi lvl kaç senin ? AltaTurk : 65 Nonick : abi lvl 35 de nerede kasıyordun sen ? (yorum yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar