utopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bir tarafım karın içinde uyurken Bir tarafım senin göğsüne dayamış başını Sımsıcak yatıyor Öylece, sakin... Gözlerinle iterken beni ötelere Kelepçenin bir tarafı senin bileğine Bir tarafı benim yüreğime takılıydı Ben yoktum ama artık Gözüne yaş olacak sızısında kalbinin Bir başkasını fısıldadın kulağıma Adı üç bilmece Yeri, yüreğinin orta yeri oluvermiş Ne çabuk Onun sesi, kulaklarında uğuldayan Benimki, yavaş yavaş silinip Yok olan, unutulan... İnsanın kendi var ettiklerinden pembeleşmesi kısık ateşte Ve ayırdına varması su eklemeyi unuttuğunun üzerine Cezası ağır olsun diye Ateşin yanması ocakta, sönmemecesine Giderek pembeden kırmızıya dönmesi Ve yavaş yavaş debelenmesi yaşlarla yüreğinden süzülen Bulaştığı karalığın içinde, kullanılmış yemek yağında Gitgide yok olması benliğinin Güzel yemek kokuları yükseldikçe Böyle böyle unutuyorsun beni işte Yazdırdığın aşağılık, bayağı dizelerin nezaretinde Üzerine bir bardak soğuk su içip Ayrılma zamanı geldi artık sofradan Şimdi bir yürüyüş iyi gider işte Kolunda karmaşık, yepyeni bir bilmece Hazmetmen için midene oturanı Ay ışığında Uyut bakışlarını onun gözlerinde, yürürken Uyandığındaki karın ağrısı senin çeyizin Karanlığına karışan bir yerlerin Oralarda kayıp giden aşkın sonu da Artık anlatmayayım Belli işte...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Wow beni cok etkiledi..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
utopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beni de etkiledi ondan yazdım zaten:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 güzel gerçekten etkileyici.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Egzentrik bişi olmuş.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
utopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet, karalama defterinde türkçe beğeniler gerçekten sizin yazdıklarınız da etkileyici:)[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ütopya yazar böle şeyler =) bi de "hödük-bilim" hakkında bi şiir bekliorum.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
utopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 listeye alındı da sen konuyu biraz daha aç:D[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame...
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ehüm yok bişey, senin için demiştim ben =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ehe hos ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 utopıa super olmuş ya yenı gordum elıne sağlık cnmss[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 teşekkür ederim tatlım:)[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame...
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet gerçekten güzel[signature][hline]Name: Kennicky Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 6x Nation: Karus Job: Shadow Vain Char itemsiz satiliktir, ilgilenenler burdan pm atsin...
Öne çıkan mesajlar