arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 düşünemeyecek kadar kör oldum bazı günlerde hastalandım düştüm ağladım ama....bitti....ağlamak bitti gözyaşlarımla tutulmak bitti bu son zamanda düşlerim bitti düşmekten bitkin vücudum direnemedi ve bitti.... sevmeye dayanamadı bu kalbim ve vücudumu alarak çıktı yola...engeller yok etti beni seni ...bizi yok ettiler sevgilim işte bitti...[signature][hline]sen bu lağamdaki en büyük boksun..:P bembeyaz pati güsel pati =))
Famy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 cok acıklı olmus bee boswerr bıten bıtsin...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gider..Yenisi gelir..[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 her gidenin bi geleni wardır boşwer.. ama yazı güzel olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Gelen gideni aratır..[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hoş eline sağlık[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar