yosun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bi kız vardı bizim okuldan bi kaç kere görmüştüm. Bişey hissetmemiştim hatta bi arkım kıza çıkma teklif etmeye flm çalışmıştı ve çok yakın bi arkım yine bu kıza yavşıyodu. Deymez flm diodum. Ama noldu aynı dershaneye düştük şu 1 hafta içinde çok haşır neşir olduk hatta bu yavşayan arkım bile kız resmen sana yavşıyo flm dedi. Sanırım bende pek boş sayılmam. İşte sorunlar buralarda bi yerde başlıyo... -Bu kız bi arkımın eskiden sevdii bi arkımında hala yavşadıı bi şahsiyet -Bana cidden yavşıyomu yoksa doğal hali flmmı budur bilmiyorum genel kanım baya yavşıyo gibi ama böledir bu flm dediler -Ztn 3.5 senedir çıktıım kızdan 1 ay önce ayrıldım şimdi her karşı cinse tırsarak yaklaşıyorum çünkü mantığım ilgilenme desede his meselesi işte sonunda kırarım üzerim vs diye korkuyorum -VE bunlar birleşince şahsen ne istediimi bile bilmiyorum Uhuuuu napıcam ben şimdi ya ne güzel kafayı kız olaylarından tam kurtardık diye dolaşıodum bide bu olay çıktı başıma!!?!?!![hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ne öle 5orun5alım, b@b the k3nk[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bosver ya kızları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 güzin abla paticik forumlarına mı takılıyor yoksa millet mi adresi şaşırıyor, anlamış değilim bu günlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: BombaciMulayim, 22 August 2003 22:39 tarihinde demiş ki: güzin abla paticik forumlarına mı takılıyor yoksa millet mi adresi şaşırıyor, anlamış değilim bu günlerde.. Yaz a$klarinin acilarini cekmeye ba$liyor millet ufaktan.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 adamın sorunu warmış paylaşacak arkadaşı yok belki? burada insanların fikirlerini almak istiyor yanlış olan nedir? gelelim sorununa bence çekinme sende iyi davran kıza.ama sen üstüne gitme bırak o üstüne gelsin senin.durduk yere çaldırma mesaj atma bırak o atsın sen karşılık ver kız daha çok tanımak ister seni üstüne gelir dahada.kalbin onun yanında rahat hissediyosa [ki bu herkeste olmaz bazıları her kızla çıkabilir seçici değildir] akışına bırak derim ben.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Ben de hiç iyi degilim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 craven gibi diorum ben de.. kasma kendini kardeşim böyle, yani dediim gibi ailen diil ki bu karşı cins acaba yawşıo mu yoksa doğal halimi bu die düşünmene gerek yok. yani ne hissediosa öyle dawranıo sonuçta sen de öyle dawran. resmiyete dökmeye gerek yok böyle işleri. yawşıyo kategorisi weya diili. ne ki bu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 B@bs güzelse çık bence.Kızdan hoşlanıyosan yada hoşlanırsan ve de oda senden hoşlanırsa bence kaçırma.Eski arkadaşın biraz kıskanacaktır ama hayat senin hayatın ne içinden geçerse onu yap.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Denyosavar, 22 August 2003 22:29 tarihinde demiş ki: Bosver ya kızları... Bu arada adam son noktayı koymuş.Kızdan yeni ayrıldın galiba.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ya bu kız ıslerı bızı gıtgıde daha cok bozuyo haberınız olsun bı cozum bulmamız lazım.....[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 sew onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 okşa[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben size dedim Guzin abla veya Guzin abi amca dayı hala vs vs lazım dedim demedimmi ? hatta burda demişim aha burda[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 elinii tut. gözünee baak. olaylar hallolsun. kiz erkek iliskileri o kadar basit seyler ki aslinda... yoluna bırak bakalımne olur.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Way yavsak kiz way :) yavsio ne ya :) Bilmiosaniz yavsak=Kucuk bit[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bende onu yazcakdım sürekli yavsıo yazmış hehe way yaw ne hallere geldik kenk bence bırak kız takılsın yavsasın ha ?[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Sonra baktın hoşlanmadın sie yawşak der kaçarsın hehe :P[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar