Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 www.civ4turkey.com derim başka bişi demem=)türkçeleştirme çabalarımız da devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mutluluğun anahtarı dinlerde. Bir şehirde ne kadar çok din varsa o kadar çok temple yaparsın. Her temple da +1 verir. Ayrıca civic leri kullan. Bazı civicler her unit için bir kişiyi mutlu ediyor. Ayrıca bir takım binalar ve wonderlarda insanları mutluluğunu arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Koymadan edemedim Yunus Emre biraz geç te olsa dogdu ve Hali yalniz vahim. Biraz Elves a benzemis Forum a resim konulmuyo Tiklarsaniz: http://img.photobucket.com/albums/v343/masticore/yunus.jpg [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 10:02 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 cok din olursa sehirde bazi bonuslar var onlari alabiliyorlar mi yine? ulkenin dini ve sehrin dini ayni olursa gelen bonuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bu directx sorunu nasıl hallediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 free religion da state religionın olmuyo ama hepsinden bonus alıyosun... state olursa şunu bunu yapar diyen bonusları bilmiyom :( bu barbarlara çözüm yokmu ya.. asker basmaktan gelişemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 directx sorununu çözemedim bilen arkadaslar nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Son versiyona patchledinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben çözemedim bu diplomasiyi.. adamdan istediğim kadar güçlü olayım illa dal yık öyle veriyolar istediklerimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 c.v serisini hiç oynamadım ve çok merak ediyorum. hangi oyunlara benziyor bu civ serisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dikkat edeniniz varmi bilmiyorum ama savaş önerme yaparken bi olay var cok sinir bozucu bisey. Diyelim biri sana savas asti zorlanmak , guc kaybetmek yada yok olmak istemiyosun bu yuzden bir dostuna bizimle savasmasini oneriyosun oda karsiliginda teknoloji istiyor sende kabul ediyosun . 8 10 Turn geciyo bi bakiyosun seninle savasa giren dostun bariş imzalamis... Verdigin teknolojiye , parayami yanasin yoksa seni sattiginami. Bu olay hep basima geldi ve geliyo . yaninda birinle savasa girilmiyo bi kac turn sonra cayiyo savastan bunu nasil engelleye bilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 şerrefsizlik tohumları ekebilirsin mesela dinleri farklıysa daha rahat savaş açar ve daha uzun sürer gibi geliyo. ihtiyacında yok gerç iadamın topragına savunması iyi güçlü bir asker koy (defansif bonusları alabilen bitane). tabi bunu %75 bonus veren bi yere koyca n.d adam gelcek dalcak ölcek. sonra barış teklifeder r:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 said: ged valla yeni patchle kurdum sonra sildim tekrar.1600 lere kadar gayet guzel ama sonra turnler kasio.sanirim kaldirmio benim 64mb ati radeon 9200 zevk vvermio oyun cok yavas olunca. Ebooooovvvvvv tıpa tıp 9200se asus 64mb Oluyor. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 22:31 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sorunu cozup civ3 e dondum.kotu olmus begenmedim civ3 ownagee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 resim button unu calismiyo [/img] yapmak aklima gelmedi sagol sadgamer . yunus emre yi elvis yaptilarya baska bisey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lethe dedigin gibi olmuyo kardes bak o yunus emreli resimde oyunda 1. ken peter savas acti nerelere düstük kendide 2. di gene altimda ama sonucta gucu kendin kaybediyosun . super savunma yaparim yapmasinada worker larin turn'lerce yaptigi madenler farmlar vs... yikiyolar bide catapult cannon getirdimi sehrinden eser kalmiyo . alsada almasada fark etmiyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ama söyle bi durum var tabi.. düşmanına ne kadar sınırın var? benim makine kaldımrıyo haritalar küçük sınırlar küçük. :) 1er boslukla koruyorum sınıra.. sonra 3-4 tane sagla madamı adamın ülkesiin içine bi tepeye koyuyorum.. (mümkünse şehir kenarı.) şehir kenarıysa zaten katapultla allah ne verdiyse :p yalnız adamlar bana geliyo fur veriyim cow ver diyo. ben trade yapmaya çalışıyorum "seni sevmiyoz" dio :) (yani kırmızı oluyo seçemiyosun bile).. kötü olmuş bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hangi zorluk seviyesinde kazanabildiniz suana kadar oyunu? ben warlord dan oteye gidemedim.eskisi kadar kolay degil niyeyse bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 prince kasıyorum şu an pangae tiny map.. sagda ben solda isabelle ortada saladin.. ama saladin manyak gibi saldırıyo adamda farm vsvs bırakmadım.. askeri kalmadı ve teknolojisi geride.. adam barış için combustion istiyo :) bakalım inşallah biraz vur vur ez ez yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 noble'a yükselttim zorluk seviyesini, 2. haftamdayım... kasıyo açıkçası, 1950'yi geçtim, cyrus (sol tarafımda), peter (alt taraf komple) ve kublai khan(sağ tarafımda) var haritada... oyunun başında, henüz swordsman'ler yeni çıkmışken cyrus'a saldırdım, 2 şehrini aldığımda ülkemdeki savaş karşıtlığı ekonomimi yokuş aşağı sürdü ve aldığım şehirler artı savaş tazminatı :) alarak onunla savaşımı kazandım... seneler ilerledikçe, küstahça isteklerini geri çevirdiğim kublai khan ve peter'ın bana saldıracaklarını anladım, ama zamanını kestiremiyodum açıkçası... hafiften silahlanmaya önem verirken aniden peter tarafından savaş açıldı, yaklaşık 100 puanfarkla sahip olduğum birincilik, peter'ın bana durmaksızın saldırıları yüzünden kublai khan'a geçti... peter'la savaşım tam bir savunma taktiği üzerine kurulmuştu... sürekli ve ağır birliklerle saldırmasına rağmen direnmeyi başardım ve savaşın sonlarına doğru karşı saldırıya geçerek küçük bir sınır şehrini ele geçirdim... savaşarak daha fazla birşey elde edemeyeceğimi anladığımda, peter'la barış masasına oturdum... savaşı o açmıştı ve tüm saldırılarının sonucu bir kaç maden ve tarlayı yıkması karşılığında aldığı ağır askeri kayıp olmuştu... ondan da oldukça yüklü bir savaş tazminatı almama rağmen, garip bir şekilde, ülkemde at bulunmadığını farkettim... bu benim için büyük bir sorundu, çünkü cavalry'ler için at gerekliydi... askeri üretimi durdurup, yıkılmış ekonomimi yeniden kurmaya çalışırken, nasıl atları tekrar elde edebileceğimi düşünüyordum... cyrus'a saldırmak en mantıklı hareket olarak gelmişti, askerlerimi cyrus'un sınırlarına yığacak, bir sınır şehrini ve dolayısıyla atları ele geçirecek, daha kuvvetli ünitelerle saldırma olanağı bulacaktım... elimdeki askeri gücü sınırlara yığmaya başlarken, kublai khan aniden savaş ilan etti... benim cyrus ve peter'la savaşlarım sırasında oldukça güçlenmişti ve en büyük rakibini safdışı etmek istiyordu, ilk saldırı dalgası beni gafil avlamıştı, sınır şehirlerim düşmemişti, ama bu saldırı dalgası daha büyükleri tarafından izlenecek olmasına rağmen şehir savunmalarım yarıdan aza inmişti... ne yapacağımı kara kara düşünürken, peter'la aramızdaki 10 yıllık barış anlaşmasının bitmesi, akabinde peter'ın da bana savaş açıp askerlerini üzerime göndermesiyle... eeeh yeter bee... gelmeyin lan üstüme, yakarım valla kendimi... harap oldum 3 gündür, kalkamıyorum zaten başından... aha cossacklar da geliyo... oyy benim talihsiz başım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla tekçare var gibi gözüküyor.. senin savaştığın harici en güçlü adam kimse onun dinini seç baya iyi puan veriyor ilişkilere :) yani eski bi autosave e gdip kublaiye din kardeşi ayağı ekersen kabus sona erer gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 monarcha gectim.... ve... elime veriyorlar (desem ban yer miyim)... ...yemem herhalde cok zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 noble'da duel haritada oynarsanız, çok zevkli oluyo arkadaşlar... tabii diplomasi 2. planda kalıyo ama, military/growth/economy ayarını tutturmayı öğreniyosunuz... hakikaten çok zevkli, bence zorluk derecesi atladığınız zaman , ilk olarak duel'da deneyin... karşınıza da, "unique unit"leri çok ileri çağlarda ortaya çıkan, america gibi, bir düşman alın ki, praetorianlar basmasın ülkenizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 henuz noble `da pangea huge mapte bitirmeye calisiyorum.yakin gidiyoruz simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=136179 verildi mi bilmiyorum ama,turkish mod,gayet güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar