Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization 4

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Yien sevkle oynanacak...
Eger bu oyuna Turkleri de koysalardi Expansion un satmasi icin ilgi cekici irk kalmayacakti...
Civ3 de mesela Osmanlilar yoktu, Conquestle beraber Osmanlilar geldi (sanirim once Play the world le geldi ama o pek tutmadi) herkes Osmanlilarla oynar oldu...
Yur be Sipahi kim tutar seni[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

civ4 icin her turlu ticari sahtekarlıga katlanabilrim (: ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Corruption nasıl olmaz ya.. cok mantiksiz, birakin ilk caglari gunumuzde yolsuzluk daha fazla. Corruption olmayan civ gormedim ben ve umarimda gormem. Yoksa bas settlerlari her koseye bir sehir. Tasi settleri deniz otesine koy sehri corruption olmasin hani mantik hani realite? Bugun irak amerikanin isgali altinda ama kim diyebilir irakda corruption yok diye. Zaten bir suru abidik gubidik ozellikler eklemisler, wonderlari miniminnacik yapmislar. Asil duzeltilmesi gereken gorsel demiryolu ve yol(dairesel) kirliligine cozum gelmesi lazim, upkeep olmasi lazim. Sirf pirates motoru eklemisler baska kayda deger ne var? Pirates2 basli basina bir oyun(2 sene evvelsinin oyunu cokda severim o uyunu), ama civ4 icin neden ozel bir motor yazamiyor, civ4 buna degmezmiydi. Ilk koyulmasi gereken turkleri bile oyundan cikarmislar en son baktigimda yunanlilar bile yoktu ki buda sid'in iyice bunadigini gosteriyor. Yok efendim neymis artik dunyanin degisik yerlerinden uygarliklari seciceklermis, her yerden bir temsilci olsunmus. Yahu turkler yunanlar dururken mali nereden cikti anlamis degilim. Biz 40 tane(belki dahada fazla), maliyi cebinden cikaricak devletler kurmus bir milletiz. 3 tane kitada hemde, 3 kita temsil ederiz, ki kizilderililerde turk onla beraber 4 kita :) Moda oldu zaten son zamanlar turkleri oyundan cikarmak ve bilimum hakaretler felan bende patliyacak yer ariyorum.[signature][hline]Spiritus Sanctus

[Bu mesaj Seifer tarafından 23 Ekim 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu haftasonuna elimizde olur insallah . Ulan tam da vizeler basladı gene kalıcaz of.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene once hala civ2 oynadigimi hatirlarim : P

civ3 eh ti, yani fena diildi ama civ2 den daha yavaslamisti oyun, bide resource cikmama ihtimali vardi. civ2 tam citir cerez oyunu oldugu icin (windowsla beraber gelen oyunlar gibi ;p) cok seviyodum, civ3 te buyutucez olayi derken sacmalamislardi.

civ4 te oynanir ama bilmiyorum yani. belli olmaz tabii.[signature][hline]nerf shamanz
bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Sosyal ağlarda paylaş

Civ 4 siparis vermeye calısıorum Gamestop.com dan . Fakat kart bilgilerimi kabul etmiyor. Teslimat adresimi Amerika yaptım acaba o yuzdenmi oluyor anlayabilmiş değilim . Bankamla konusuyorum size bu şekilde bir talep geldimi diye yok diyorlar bizde herhangibir işlem gözükmüyor diyorlar. Buyuk ihtimalle firma Direkt visa üzerinden işlemi yapmaya çalışmakta. Kart bilgilerimide kontrol ediyorum herşey aynı. Çözemedim olayı. Bu şekilde sorun yaşamış kimse varmi ?[signature][hline]Bursa'nın sinema rehberi
Sosyal ağlarda paylaş

ggmania da soyle bir haber cıktı ...

[spo1=alakalı haber]Call of Duty 2; Civilization IV available - briefly
(hx) 11:24 AM EDT - Oct,25 2005 - Post a comment
Activision has shipped Call of Duty 2 to retail outlets nationwide. Call of Duty 2 for PC is rated "T" (TEEN -- blood, mild language and violence) by the ESRB and carries a suggested retail price of $49.99.
Set across three Allied campaigns: Russian, British and American, Call of Duty 2 offers the ultimate character-driven experience, as gamers can play through each storyline to its completion, or choose to engage the enemy in historic battles chronologically from 1941 through 1945. Players have the freedom to take on mission objectives in any order as they see fit, yet must utilize actual combat tactics like outflanking and fire and maneuver to succeed.

Call of Duty 2 delivers more explosive action with bigger battles, more weapons, more troops and unprecedented special effects set in a wide range of locations and environments. Players, for example, can fight "The Desert Fox" across the sands of North Africa as waves of tanks clash in the desert; join an Army Ranger squad using rocket-propelled grappling hooks to storm the cliffs of Pointe du Hoc; or slog through the urban chaos of Stalingrad and Moscow in blizzard conditions as a tank hunter in war-torn Russia.
Also Take 2 announced that Civilization IV for the PC is shipping to in North America stores today, as promised.
Sid Meier's Civilization IV comes-to-life like never before in a beautifully detailed, living 3D world that expands the gameplay experience. This latest installment takes the franchise to new heights with the addition of new ways to play and win, new tools to manage and expand your civilization, all-new easy to use mod capabilities and various multiplayer modes and option.
Sid Meier's Civilization IV will be in retail stores in Europe on November 4. [/spo]

kısaca civ4 amerikada yarın itibariyle satısa cıkıyormus , EU da ise gelecek ayın 4 unde ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

eh biraz daa beklicez demek ki , gidelim fahrenayt alalım bu arada (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

386..ilk bilgisayarım..

Ve ilk oynadığım oyundu civ..Zulular ile bir güzel dayak yedikten sonra hırs yapıp "lan ingilizceyi de sökerim,sizide döverim" dememe sebep olduktan sonra elime aldığım sözlükle hayatımı değiştiren oyundu civ..
"2 boyutlu harikalar" (civ,gta vs vs) 3.boyuta geçtiğinde,genellikle bir soğuma yaratırlar bende fakat kısa süre sonra "fena da olmamış" ve akabinde "lan güzel olmuş" demeye başlarım.
Civ4...Kimbilir kaç gün uykumdan çalacak,sosyal sakatlığımı kimbilir ne kadar derinlere çekecek..Bakalım,bekleyip görücez..
Bu arada ign'nin "after having spent a lot of time playing through the final version, we can safely say that civilization iv is the best version of civilization yet" şeklindeki açıklamasını hatırlatmakta fayda var..[signature][hline]Based on my experience,I can tell you that there is no such thing as "luck"..
Sosyal ağlarda paylaş

ben civ'i ilk defa playstationda japonca oynayıp ta doyamamıstım, civ2 nin geldigi zamanlarda bir de bilgisayarım oldu hayatımda ilk defa 48 saat birseyin karsısında oturmustm o zmnlar .. Sonra bu civ3 te 72 lere cıktı galiba saat hesabı olarak .. sonuc --> 1 haftayı hedeflemekteyim. ps: sonum bilgisayar basında olen gevur gibi olmasın da[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...