Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Hell'de 5.act de 5. görevi yapıyorum 3 tane barbarı öldürüyorum fakat you cannot complete this quest.you can complete creating a new game gibilerinden bişey söylüyo ama ztn single game de tek başıma yapıyorum multiplayerla alakası bile yok??acaba neden böle bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Editçi misin? Önceki Quest'leri editor'le ayarlayınca böyle bir şey oluyordu. Editçi değilsen bilmem. :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hayır hiç bi şekilde edit yapmadım..başka bi nedeni olmak zorunda bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 lan game aç baştan oyna 3 barbarı tekrar kes[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Salieri, 22 August 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Hell'de 5.act de 5. görevi yapıyorum 3 tane barbarı öldürüyorum fakat you cannot complete this quest.you can complete creating a new game gibilerinden bişey söylüyo ama ztn single game de tek başıma yapıyorum multiplayerla alakası bile yok??acaba neden böle bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen?? normal ise 20 nm ise 40 hell ise 60 dan önce o questi yapmazsın...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: SolidSnake, 22 August 2003 23:31 tarihinde demiş ki: said: Salieri, 22 August 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Hell'de 5.act de 5. görevi yapıyorum 3 tane barbarı öldürüyorum fakat you cannot complete this quest.you can complete creating a new game gibilerinden bişey söylüyo ama ztn single game de tek başıma yapıyorum multiplayerla alakası bile yok??acaba neden böle bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen?? normal ise 20 nm ise 40 hell ise 60 dan önce o questi yapmazsın...[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! çok saol level 59 dum bende hmn 60layıp bitiririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar