Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 poli bak tosbağa ne diyo :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Bjork, 28 Aralık 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Ya 3 healler 4 mage dalmayı düşünüom... 1 Priest Devamlı Cure atacak.. 2 si heal basacak... :D Düşünmedim değil.. :D ben sana soleyem im pro :D 4800 hp 300-350 arası fr ile gıral tank olursun 2 heal olcak ... ama priestler işi bilmesı lasım biri heal werırken oburu one cıkcak cart curt :D ama bence 178 fr az :( yatarsın gibime gelio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 adamın derdi ölmek değilki o ölmeye zaten razı tek isteği öldükten sonra acısını unutmak için poliyi kesmek :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ıslak yapar ben ıslaka ınanıom ben ne tanklar gördum ezık ezık sen olmayacanda polimi tank olacak hb de paper paper[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 onu bunu bilmem de Bizim Tankta 10k hp 250 fr 1k defans Var GRal Gibi Giriyoz Cikiyoz priestler Cok önemli Saglam olsun 1 Tane Grup HEaller olsun :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 walla pislikçiğim o gün czde sen ve tyson estiniz içim gitti bende istiyom nova town :) bi dahakine benide alırmısınız ?[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Biz Artik 2 veya 3 lure yapiyoruz ismimizi Gören Human mageler Ks icin Arka kapiya Dolusuyolar bizden önce Kendilerini cok uyanik SAniyo Bu millet..[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :( olsun 3 lureyede razıyım :) ya zaten o gün 2 yada 3 kez yaptınız ama 10 sefer yapmış kadar oldunuz :D keşke ss alsaydım hep bize yapıyolardı biz yapınca bi tuhaf oldum :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=Nowa Town :horace:][/spo][signature][hline]S: AresC: Ins0mnlaL: 65J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 mıstık maşallah milletvekili gibi dolaşıyon klandan klana. bu arada tank derken cancel denmi bahsediyon:) o çıplak 1k defans ne gezer yav:D:D olm bu günlerde grip çekiyorum iileşiyim yanındayım :D bide kaybettiğim expleri toplayımda[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıktı sonunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 29 Aralık 2005 14:51 tarihinde demiş ki: [spo1=Nowa Town :horace:][/spo] lol ii nişan almayı unutma sonra pisletirsin :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haa bi de bişi daha war informere sor bence neler lasım nasıl gıdılır 4 kuleye :D die onerırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dün akşam öbür çarla biraz pk yapıyım dedim ilk başlarda makrolarla savaştım :D sonra tam cıkıyodum bi baktım insanlar dolmuslar arka kapıya :) kendi kendime dedim nowa town yapıcaklar önde de sayK0 vardı :D arkadada mageler neyse ben hemen etraflarından dolaştım mageler bi başladı nowalara bende başladım mageleri kesmeye :) 3 mageyi aldım sonra bi baktım herkes kaçmıs :D cok komikti yaaa :D:D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bunu 5x lvllemi yaptın?[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dedikleri gibi fire resistance biraz az.. flameboy bir ara maksimum fire resistance'a ulasmaya calisiyordu. fr veren ne var ne yok kusanip girdiginde 300 civari damage'lar almisti. ama tabiki en onemlisi party. spam heal beceremeyen priestler, elini cabuk tutamayan mageler varsa ne HP ne de fr ise yarar... ha bir de tum party'nin ventrilo/ts gibi bir ortamda olmasi gerek. aslinda sadece bu is icin degil her zaman kullanilmali tabi.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ıslakcim sen gel..gel o tank haline nasıl dalınır nasıl kuleye yatırılır öretelim sana XD[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D :D :D :D * KOPAR *[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Arxchill, 29 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: bunu 5x lvllemi yaptın? yazdıgım gibide öbür çarla girmiştim ıwı : 61 berkerser hero ok :D:D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tospağa dün nowatown yaptınızmı? yaptıysanız sonuç ne?[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yok yemek yedim.. Zıbardım walla... Gircek dermanım kalmadı... Fire Belt bulmam lasım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ok sen buluncaya kadar ben 60 olurum sonra party pls :D[signature][hline] Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Bjork, 29 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Yok yemek yedim.. Zıbardım walla... Gircek dermanım kalmadı... Fire Belt bulmam lasım.. :D Bence talia bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lem önce kendin Bul sonra millete Akıl Ver :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 29 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: lem önce kendin Bul sonra millete Akıl Ver :horace: 2 tane yaptım dd ile flame cıktı zuzuzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o Ayaga Ben 1 Sefer Gelirim :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar