tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaa bi insan bu kadar igrenc espri yapamaz yaa misal su ile alkolü karıstırdık nolur su sahos olur muhamuhaaaa yada hal değişimi nasıl olur halin yeri değişir muhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ok[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iyi hocaymış.bi bildiği vardır. misal bi kişi dikkatini sürekli bişeye ortalama 12dk odaklayabilir. öğretmende arada bir esprilerle dağılan odaklanmayı toplamaya çalışıyor olabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam bide bunlara kendi gülüyor gelinde o adamın 2 tel sacını yolmayın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pff espri begenmıyo kendileri cem yılmazın akrabası sanki töbee.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fistan +1 ama anlayana[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yaa salak diorum ben de beni anlayacagızı düsünmüstüm bütün hayallerimi yiktınız sizi gidi küçük haylazlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Vay şerefisiz.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Haylazlar sizi, naptınız adama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sizin hocanız yine espri yapıyormuş arada, bizim hocalar sadece ders anlatırdı. Arada bi gülünde ayıp olmasın adama.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: tusemm, 27 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: yaa bi insan bu kadar igrenc espri yapamaz yaa misal su ile alkolü karıstırdık nolur su sahos olur muhamuhaaaa yada hal değişimi nasıl olur halin yeri değişir muhahahahah seni bizim analitikçiyle tanıstırıyım ozamanda şükret[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iğrenç espiri yapıyor demişssin ama sonunda muhahaa diye gülmüşsün ne iş?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o gülüş hocanın gülüşü sanırım hmm adam espri yapıp dikkatleri kendine toplamayı başarmış işte iidir ii[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iyi güzel de , gerizekali lafi fazla agir kacmis sanki . bizim fizikciden daha iyidir heralde . dersi zorla anlatiyormus , hayattan bezmis gibi bir hali var .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benim mother da örtmen oda le söledi ama biz arkadaslarla kusma safhasına geliyoz bunlar en komikleri yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sen git sabahlara kadar çalış en ağır bölümlerden biri olan fiziği bitir hayatından pek çok şey kaybet dengen bozulsun bi sınıf fırlamaya madara ol adaletin bu mu lan dünya.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hahhahahahahahahahha ck güzel yaaa hiç bu acıdan düsünmemiştim saol aydınlattın kardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 düşünmedin mi düşünemedin mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yazık size...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 düsünmedim fistan dü-sün-me-dim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 höh be..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 senin mother da mı örtmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fizik demeyin bana:hrr:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tusemm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benim mother da örtmen amma sınıf fizikçi böle bide kiyacı var psikopat ani hareketleri var derste göbek bile atıyoooooo yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gg bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar