tipitip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Millet yaw format attım ama ses kartlarını tanıtamadım bi türlü.bunu nasıl yaparım? [Bu mesaj tipitip tarafından 29 Aralık 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 eğer ses kartı onboard sa anakart cd sini tak ve Bilgisayarım=> sag tık=> özellikler=> donanım=> aygıt yöneticisi ve oradan da ses, video ve oyun kumandasıbölümüne gelip ünlem isaretiyle belirtilmiş yerlere gelip sürücüyü yeniden kur. eğer onboard değilse we kendi cd sinin içindeki programdan halledemiyosan yukarıdaki işlemi tekrar bu cd ile dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu arada inşallah yanlışlık yapmadım we anlatabilmişimdir. yaptıysamda kusura bakma artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mainboardın zaten cd si vardır onun içindende tanıtabilirsin.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar