Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yıl başının ertesi günü heryer tatil diye biliyorum dory? yanlışın olmasın.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Teyzem, kuzenim falan filan bikaç kişi bööle parti yapıcaz hoş olcak. :)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Voys, 28 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: yıl başının ertesi günü heryer tatil diye biliyorum dory? yanlışın olmasın. Eğitimde dur durak yok =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ertesi gün resmi tatil, sınav yoktur :) tabi ben dory ye dedim araya bi sürü mesaj girmiş olur böle :P[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 28 Aralık 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Voys, 28 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: yıl başının ertesi günü heryer tatil diye biliyorum dory? yanlışın olmasın. dershanemiz saolsun bizim bu azmimizi boş gecirmek istememiş "sınaaav sınaaav" diye bitmez tukenmez haykırıslarımızı duymazliktan gelememiş daha fazla, gunler cuvala girmiş, yılbası ertesi sınav yapiyorlar. hani hiç gidesim de yok ama başima gelceklerden korkuyorum[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while [Bu mesaj dory tarafından 28 Aralık 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Eskilerden slog, bu aralar pek takilmiyor buraya, onunla karsilikli oturup msn den tavla oynayacagiz Webcamler acik olarak icecegiz karsilikli, biraz kafa olunca da yatacak slog... Ben ise o uyurkene burada saat 12 olmasini bekleyecegim vve kim bilir belki de tek basima oturup icecegim biraz daha. Ya da barlara kayacagim[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 amuda kalkmayı düşünüyorum..[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Amuda kalkarak zamanı geri çevirebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun kingpin =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sokakta ördek yürüyüşü yapıcam[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oooo almışım izmir biletini daha nolsun bee gidiyorm cuma günü dönüş allah kerim artıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Odamda bi yandan ocak 2,3,5 e final koyan saygıdeger hocalarıma derin sevgi dolu cumlecikleri haykırırken, bi elimde kitap diger elimde sarapla tek basıma odamda oturuyo olucam. Bari 2sine koydukları final sabahın korunde olmasaydı.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Sovereign, 23 Aralık 2005 04:17 tarihinde demiş ki: arkdaşın evinde parti yapıyoruz.. bütün bizim grup (21 kişi) asıl bomba partide millete hazırladığım süpriz :D:D absinthe + b52 WtF? nerden bldunuz absinthe[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Anaa!!! Harbi ya, yılbaşında ne yapıcaz?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 icicezzzzz icicezzzzz hoplicas ziplicas kudurcas.. ve zibarcasss =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kız arkadaşımla romantik bir akşam yemeği :) sabaha kadar yemek yiycez.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 cd yaptim simdi arabada dinlemek icin oh 5 te istanbula dooru yola cikiyorum , allah kismet ederse 8 bucuk 9 gibi istanbulda olurum , cuma sabahta uludaga arkadaslarla :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Nae ve Ehard ile bı de 2 3 kısı daha gelıcek Nae nın evınde takılıcaz sabaha kadar[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar