OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Merhaba Arkadaşlar; Uzun zamandır aranızda değildim.Malum iş,muzik vs. Neyse yine aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum.Ve uzun zamandan sonra ilk konumu huzurlarınızda açıyorum. ----------------------------------------------------------------- CD.avi şeklinde bir film dosyası ve birde bunun alt yazısı olan CD.sub var.Bunları birleştirip tekbir dosya halinde ve VCD'de izlenebilir formata çevirip cd'ye atmak istiyorum.Ne yapabilirim? Ve hangi programı önerirsiniz? ----------------------------------------------------------------- Saygı ve Sevgilerimle...[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://www.doom9.net bu sayfada ayrıntılı faq'ler ve gerekli bütün programları bulabilirsin.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Teşekkür ederim sir.Eğer anlayamazsam tutorial şeklinde anlatan olursa harika olacağına eminim... [signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 29 Aralık 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ohhooo can artık sadece isini gormeye geliyosun gelde 1 muhhabete katıl :=)[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ne alaka olm çalışmaktan kafamızı kaldırdığımız mı var? :) Gerçi evde kalmıyorum bu aralar ama olsun...[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla ben de daha önce yapmadım bu işi o yüzden detaylı anlatamıyorum ama daha önce yapan arkadaşlar hep buradan faydalandı diye biliyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar