sheref Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapıyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3. Dünya savaşını planlıyoruz." Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?" Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim!"[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahah güzel :D[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kevin Mitnick'in bana bir cep telefonu ve kettle verirseniz heryeri hackleyebilirim dediğinde basının kettle'la nasıl hackleyeceksiniz demesi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heheheh güzelmiş =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet tam onu diycektim.ama güzel bu :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Super :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heheeh güzel fıkra[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güzelmiş :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bakış açısından sanırım nereden görmek istiyorsak o yönden bakıyoruz[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kyleyi öldürmesinler[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 son bölümde patladı ama du bakalım:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aynısının buşlusu falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ahah evet bende gördüm onu elvyn[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Eheheh fena degıl :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 güzel[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yalnız su içerek okuyodum fıkrayı.şuan monitör sırılsıklam:D:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bu mail olarak gelmişti bana. bunla beraber bir sürü vardı bulursam yolluyum[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 savaş kötü çokk hemde[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahanda buldum. çok dandik düzeni var kusura bakmayın artık :) İkinci Dünya Savaşı > >sırasında İngiltere > > >>>Başbakanı Churchill radyoda > > >>>konuşma yapmaya gidiyormuş. > >Radyoevinin > > >>>kapısına gelince, bindiği taksinin şoförüne sormuş: > > >>> - Beni yarım saat > >bekleyebilir misin? > > >>> >>>>> >Karanlıkta müşterisinin >yüzünü > >seçemeyen > > >>>şoför: > > >>> >>>>> >- Özür dilerim, sör, ama > >başbakanın > > >>>konuşmasını dinleyeceğim. Churchill yurttaşının bu >ilgisinden > >pek hoşnut kalarak iki sterlin > > >>> >>>>>uzatmış. Şoför parayı aldıktan > >sonra yerlere > > >>>eğilerek selam vermiş: > > >>> >>>>> >zaten kimin umrundaki > >Churchill, sizi > > >>>bekliyorum, efendim &&& > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler ve Göering > > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler ve Göering bir barda > > >>>oturmaktadırlar. >>>>>Bir adam içeri girer ve > > >>>barmene bunlar Hitler > > >>>ve Göering değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der. > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Sonra adam onlara dogru > >yürür ve sorar: > > >>> >>>>> >"Selam, ne yapıyorsunuz?" > > >>> >>>>> >Hitler >cevaplar: > > >>> >>>>> >"3. Dünya savaşını > >planlıyoruz." > > >>> >>>>> >Adam sorar. "Gerçekten mi? > >Neler olacak?" > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler: "Bu sefer 14 milyon > > >yahudiyi ve > > >>>bir bisiklet tamircisini > > >>> >>>>>öldüreceğiz" der. > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Adam sorar: "Bir bisiklet > >tamircisi > > >>>mi???!" > >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler Göering'e döner ve > >der ki: > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >"Gördün mü, sana kimsenin 14 > > >milyon > > >>>yahudiyi takmayacağını söylemiştim!" > > >>> >>>>> >&&& > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Adolf > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >20. >yüzyilin basinda bir > >evde kucuk bir > > >>>cocuk babasina sormus: - "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip > > > >>>kemer yapmak günah midir?" > > >>> >>>>> >Baba ilgisizce; > > >>> >>>>> >- "Günahtir evladim" demis > > >>> >>>>> >- "Peki baba zencilerin > >derilerinden > > >>>paspas yapmak günah midir?" - "O da gunahtir evladim" > > >>> >>>>> >- "Peki baba japonlarin > >beyinlerinden > > >>>corba yapmak gunah midir?" - "Ooofff! o da günahtir >evladim" > > > >>> >>>>> >- " Peki baba yahudilerin > >yaglarindan > > >>>sabun yapmak gunah > > >>> >>>>>midir?" > > >>> >>>>> >Baba en sonunda dayanamaz: > > >>> >>>>> >- "Degildir ulan. oooff bee > >Adolf , > > >>>nerden aklina gelir boyle sorular > > >>> >>>>>sormak?!..." > > >>> >>>>> >&&& > > >>> >>>>> > > > > >>> >>>>> >Texsaslı Bush > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Bir İngiliz doktor diyor ki > > >: >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >-"Tıp bilimi bizde öyle > >ilerledi ki, biz > > >>>bir adamın beynini alırız ve > > >>> >>>>>başkasına koyarız ve onu altı > >haftada iş > > >>>arayacak hale getiririz." > > >>> >>>>> > > > > >>> >>>>> >Alman doktor diyor ki : > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >-"Bu hiç birşey değil; biz > >bir adamın > > >>>beynini çıkarırız ve başkasına > > >>> >>>>>koyarız ve onu dört haftada > >şavaşa hazır hale > > >>>getiririz." > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Amerikalı doktor da diyor >ki > >; >>> >>>>> > > > > >>> >>>>> >-"Beyler siz çok > >geridesiniz. Biz > > >>>Teksastan bir beyinsizi aldık ve > > >>> >>>>>beyazsaraya koyduk. Şimdi >ülkenin > >yarısı iş > > >>>arıyor, yarısı da savaşa hazırlanıyor." > > >>> >>>>> >&&& > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hangi Otelde Kalıyolar > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> > >İsvicre Çin`e savaş ilan > >etmiş. Bir > > >>>şekilde Çine kadar gelmişler. Haber > > >>> >>>>>Çin başbakanına geç ulaşmış. > > >>> >>>>> >- Başbakanım İsviçreliler > >saldırdı Pekine > > >>>girdiler - İsvicre de ne? > > >>> >>>>> >- Avrupada bir ülke > > >>> >>>>> >- Kaç kişi bunlar? > > >>> >>>>> >- 5 milyon > > >>> >>>>> >- Peki hangi otelde > >kalıyorlar > >>> >>>>> >&&& > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >Hitler üç esir yakalamis, > >Ingiliz, > > >>>Fransiz ve bir >Yahudi. > > >>> >>>>> > > > >>> >>>>> >- "Size soru soracagim, > >bilirseniz sizi > > >>>birakacagim" demis. > > >>> >>>>> > > > >>> >>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahaha olay budur =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 suffermiş uhauhahuuh[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hitler haklı :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 süper ötesi, muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 guzelmiş :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar