Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: RogueSpear, 29 Aralık 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Elin memleketinde essek parayla, bizde arabayla... muhauah AyNen.. Bu Arada Evet Launcher Yüklüyo HayırLısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Lucifer, 29 Aralık 2005 13:12 tarihinde demiş ki: said: RogueSpear, 29 Aralık 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Elin memleketinde essek parayla, bizde arabayla... muhauah AyNen.. Bu Arada Evet Launcher Yüklüyo HayırLısı. Saat tam 13:13 inen patch 1313 mauhaauh mistic Bi olay:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Onu bunu bırakında 1312'de neler var yeni onu anlatın. Neler var yenilik olarak? Ben iş yerimeyim giremiyorum :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar sizinde knıghtonline dosynızın içinde launcer 2 dosyası warmı hani su normal launcerin aynısında bende şimdi launcer 2 die geldi[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mendebur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Launcher 1313 ü indirmeye başlıyor.Yükleme bittiğinde "decompressing files" yazıyor ve o sırada hata veriyor "Extract failed " diye.Anlamını bilen veya aynı sorunla karşılaşan var mı?[signature][hline]Bu devirde zaman çok kötü her şeyi boşver kolla g.tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: 0ttavio, 29 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki: arkadaslar sizinde knıghtonline dosynızın içinde launcer 2 dosyası warmı hani su normal launcerin aynısında bende şimdi launcer 2 die geldi Bende Onu inCeleDim Otto Normal Launcherın aynısı Onu okuDuktan Sonra Yok Oluyo Kb leride Aynı Heralde Onla indiriyo 1313 ü SonRa gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende yukledim 1313 ü aynı 1312 deki gibi oyuna girmeq için start diorum k2 network yazı gelince patt takılıyoo herhalde 1314 beqlioz ya bilmiorum walla[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 İnen Patch Hata Veriyo Yani Açamıyo Ama KO dosyasının içinDe şuan Dosya Ordan Açıp Kendiniz DosyalaRa atabilirsiniz.. Bu arada FTp sitesindeki 5.4 lük Dosyayla Aynı diiL bu 1.95 mb deNiyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 patch' ini launcher'dan indirdim. Bi güzel decompress de etti. gel gör ki K2 yazısından sonra takılıyor. Her update bi olay bu KO'da. Beklicez, bakalım nolucak...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar biraz sabır henuz 1313 exe yok ! siz downlowad ettiginiz i sanıyorsunuz ancak ici boş K2 upload etmeyi bitirmedi henuz sanırım[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Cok özür Dileyerek Söylüyorum.Neden Her Patch Cıktıkdan soonra ben yapamadımmmmmm bilmemne gibi şeyler yazıyorsunuz?ßizler nasıl yapiyoruz? Bence ßiraz Mantıklı olmayı denerseniz yapa bileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aynı murtaz bende de oyle oluyo[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 gidin bi cay icin sonra gelip denersiniz lol[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Launcherın 1313 die indirDiği Patch aslında eski 1312 KarşılaşTırın göreceksin Bi Halt var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dediğiniz gibi 1313 patch ini yüklüyor bitişinde extrack failed diye hata veriyo.....asıl ilginç olan serverların doluluk oranı her geçen dakika artıyo bu nasıl oluyo bi biz mi? yada ben mi? giremiyorum hay ben bu KE nin yapacağı patch e..........[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaw ben karekteri seçiyorum yukluyo niformationa geliyo tam oyuna gircek log out ediyo kendini anlamadım gitti :)[signature][hline]Name : KHaN_X Clan : FinalFantasy Level : 55 Nps : 2.*** Job : Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 patch ini manuel olarak yaptım....Launcher ı açtığımda gene 1313 patch ini download ediyor sonunda hata vermeyi gene ihmal etmiyor.....offfffff offffff bitmez bizim şafak.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: aziiizzz, 29 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: dediğiniz gibi 1313 patch ini yüklüyor bitişinde extrack failed diye hata veriyo.....asıl ilginç olan serverların doluluk oranı her geçen dakika artıyo bu nasıl oluyo bi biz mi? yada ben mi? giremiyorum hay ben bu KE nin yapacağı patch e.......... Aynı hata bendede oluyor ve elle yüklemeye çalıştıgım zaman %36 da takılıyor ve ilerleme olmuyor.Yükleyen arkadaşlar varmı acaba[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maleobolcia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bu patch nie inmiyor bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: maleobolcia, 29 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: ya bu patch nie inmiyor bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba? biz bole bilgileri hic paylasmayız :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Biraz önce telefonda ark. görüştüm. Hiç sorunsuz her iki patch dosyasınında sorunsuz yüklendiğini ve şimdi oyunda olduğunu söylüyor. Anlamadım :-?[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar