Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1313 pach

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lucifer, 29 Aralık 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
said:
RogueSpear, 29 Aralık 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Elin memleketinde essek parayla, bizde arabayla...

muhauah AyNen.. Bu Arada Evet Launcher Yüklüyo HayırLısı.

Saat tam 13:13 inen patch 1313 mauhaauh mistic Bi olay:D
Mesaj tarihi:
arkadaslar sizinde knıghtonline dosynızın içinde launcer 2 dosyası warmı hani su normal launcerin aynısında bende şimdi launcer 2 die geldi[signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Mesaj tarihi:
Launcher 1313 ü indirmeye başlıyor.Yükleme bittiğinde "decompressing files" yazıyor ve o sırada hata veriyor "Extract failed " diye.Anlamını bilen veya aynı sorunla karşılaşan var mı?[signature][hline]Bu devirde zaman çok kötü her şeyi boşver kolla g.tü
Mesaj tarihi:
said:
0ttavio, 29 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
arkadaslar sizinde knıghtonline dosynızın içinde launcer 2 dosyası warmı hani su normal launcerin aynısında bende şimdi launcer 2 die geldi

Bende Onu inCeleDim Otto Normal Launcherın aynısı Onu okuDuktan Sonra Yok Oluyo Kb leride Aynı Heralde Onla indiriyo 1313 ü SonRa gidiyo..
Mesaj tarihi:
bende yukledim 1313 ü aynı 1312 deki gibi oyuna girmeq için start diorum k2 network yazı gelince patt takılıyoo herhalde 1314 beqlioz ya bilmiorum walla[signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Mesaj tarihi:
İnen Patch Hata Veriyo Yani Açamıyo Ama KO dosyasının içinDe şuan Dosya Ordan Açıp Kendiniz DosyalaRa atabilirsiniz.. Bu arada FTp sitesindeki 5.4 lük Dosyayla Aynı diiL bu 1.95 mb deNiyorum şuan
Mesaj tarihi:
1313 patch' ini launcher'dan indirdim. Bi güzel decompress de etti. gel gör ki K2 yazısından sonra takılıyor.

Her update bi olay bu KO'da. Beklicez, bakalım nolucak...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:

arkadaslar biraz sabır henuz 1313 exe yok !
siz downlowad ettiginiz i sanıyorsunuz ancak ici boş
K2 upload etmeyi bitirmedi henuz sanırım

[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/JokerS

Mesaj tarihi:
Cok özür Dileyerek Söylüyorum.Neden Her Patch Cıktıkdan soonra ben yapamadımmmmmm bilmemne gibi şeyler yazıyorsunuz?ßizler nasıl yapiyoruz? Bence ßiraz Mantıklı olmayı denerseniz yapa bileceksiniz.
Mesaj tarihi:
dediğiniz gibi 1313 patch ini yüklüyor bitişinde extrack failed diye hata veriyo.....asıl ilginç olan serverların doluluk oranı her geçen dakika artıyo bu nasıl oluyo bi biz mi? yada ben mi? giremiyorum hay ben bu KE nin yapacağı patch e..........[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:Lord Of War ,
Mission:provoke
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Mesaj tarihi:
yaw ben karekteri seçiyorum yukluyo niformationa geliyo tam oyuna gircek log out ediyo kendini anlamadım gitti :)[signature][hline]Name : KHaN_X
Clan : FinalFantasy
Level : 55
Nps : 2.***
Job : Hunter
Mesaj tarihi:
1313 patch ini manuel olarak yaptım....Launcher ı açtığımda gene 1313 patch ini download ediyor sonunda hata vermeyi gene ihmal etmiyor.....offfffff offffff bitmez bizim şafak.....[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:Lord Of War ,
Mission:provoke
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Mesaj tarihi:
said:
aziiizzz, 29 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
dediğiniz gibi 1313 patch ini yüklüyor bitişinde extrack failed diye hata veriyo.....asıl ilginç olan serverların doluluk oranı her geçen dakika artıyo bu nasıl oluyo bi biz mi? yada ben mi? giremiyorum hay ben bu KE nin yapacağı patch e..........

Aynı hata bendede oluyor ve elle yüklemeye çalıştıgım zaman %36 da takılıyor ve ilerleme olmuyor.Yükleyen arkadaşlar varmı acaba[signature][hline]Server:Xigenon
Nick:Raider0100
Job:Rouge
lvl:59 (Azkaldı)
NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :)
Clan:Arrdeam (cherif:P)
Mesaj tarihi:
said:
maleobolcia, 29 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
ya bu patch nie inmiyor bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba?

biz bole bilgileri hic paylasmayız :)

[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/JokerS
Mesaj tarihi:
Biraz önce telefonda ark. görüştüm. Hiç sorunsuz her iki patch dosyasınında sorunsuz yüklendiğini ve şimdi oyunda olduğunu söylüyor.

Anlamadım :-?[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
  • Yeni Oluştur...