Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: MikeShioanada, 29 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: ya iyide ben onu indirdim (1313 patch) sonra Knight Online Dosyasının içine yapıştırdım bişeyler dedi tumune evet dedim sonra dedim bişey olur sileim sildim Bir Sorun YAŞAYABİLİRMİYİM BEYLER ;??????????????????????????????????????????????? Sorun yaşamak istemiorsan beklersin laucher i indirirsin paşa paşa sonra tam gaz ileri...[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat İnecek War Durdurun Dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 serverlar down sanırım ?[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 açıldı serverlar girin lo[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 patch yüklüyor şu an oyuna girenbilecez galiba :D boss time go go go :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:X_PaNDoRa LvL:6x Np:1xx k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan: LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Var mı Giriş Şuanda ?[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaa offf yardım edin bi 1312 yükledim şimdi ko hata ile karsıalstı kapatılması gerek dior ... napmam lazım ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1312 tam bir fiyasko login ekran gelmio..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 geriside var sanırım 1313 iLe BağLantıLıdır...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Jabba, 29 Aralık 2005 11:24 tarihinde demiş ki: 1312 tam bir fiyasko login ekran gelmio.. sanadamı öyle olduu ??? jabba yani ıd ile password ekranı gelmior ve takılıor ölemi ??[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evet lupin gelmio[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tamam çok soal jabba[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bende 1312 Y iyükledi 1313 Ü yüklemedi Bende verilen siteden indirdim KOya extac.. ettim ama Hackshild dolmuyor nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bendede 1313 die bişi çıkmadı hala :(([signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Biras Sabredin 1313 ün gelmesi gerek :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 pc sende geldimi ??[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=zzzzzz][/spo] 1313 den sonra sürekli karşıma bu ekran geliyor zzzzzzz[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: lupin, 29 Aralık 2005 11:29 tarihinde demiş ki: pc sende geldimi ?? gelmedi ama gelmeden girmez die düşünüorm[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: dexter, 29 Aralık 2005 11:30 tarihinde demiş ki: [spo1=zzzzzz][/spo] 1313 den sonra sürekli karşıma bu ekran geliyor zzzzzzz kosp falan kullanıorsun sanırım ...[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Efet warriorum 5li sd çakmak için MEcburen kosp kullanıyorum zzzz[signature][hline]Çok Beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: dexter, 29 Aralık 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Efet warriorum 5li sd çakmak için MEcburen kosp kullanıyorum zzzz ayy warrior olduunu görmedim sorry :D archery sandım :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Galiba siteden indirdin çünkü Launcher den daha inmeye başlamamış..[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şimdi flashget ile indirmekteyim.. :/ 5 mb zzzz bole yapacaklarına gm ler adam akıllı ban çekseydiler gerek olmazdı bu kadar uğraşmalarına bu ko da iyice zıvanadan çıkmaya başladı..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! *********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 siteden indirdim hackshield hatası arkadaşın kı gibi verior..bakalım k2 ne zaman düzelticek..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kosp kullanmakla mı ilgisi var bu hatanın yoksa bu K2 nin hatası mı? Herhangi başka alakasız şeyleri de Hack programı gibi algılıyor olmasın sakın bu ?[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Paladin Level: 62 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sabah paticiki actim soyle bir forumlara baktim :) 1312 patch, 1313 patchten haykiranlar Biraz gerisinde sifre magdurlari Orta sayfalarda premium alamayanlar Biryerlerde 1500 cash alip isim degistiremeyenler Baska biryerde 2000 cash alip nation degisemeyeneler. Ama o aralarda kosptan banlananlara sovenler :) ( adam zaten banlanmis lol) KE midir nedir ben de illallah dedim sank,i hepimiz bir deliler kogusundaki kendini kaybetmis insanlar gibiyiz. Oyunu oynamak ve basarmaktan cok KE deki engellerle bogusuyoruz ve surekli cebimizden paralar ucusuyor. Hala adamlar KOSP icin patch yapiyor ama patchleri de calismiyor. Sifrem gitmis KE resmi sitesine mail girdim diye :) 1500 cash isim degismek 2000 cash nation degismek icin alanlar var ama bir haber varmi? Yoook Gold premium chariniz var 63 lvl sifresini bilmiyorsunuz ama sifresini KE biliyor size soylemiyor :) GOLD falan olmasini takan varmi? YOoo :-) :) Patch indirsek nolur indirmesek nolur :D :D O patch kospu onleyecek eeee? Yukardakilerden cozulen sorun varmi ? Yooo :D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 29 Aralık 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar