Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allen iverson

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bide ıverson ne zaman tecavut ettı yaav ben hiç bilmiom en fazla ev bastı ıverson:) kobenın oyle bir mazisi var karıştımayalım lutfen[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
ufff ne cok verişen var....ayrıca bole topicmi olur iverson die
post kasmanında bi adabı var...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
ohaaa
weririm meririm ne demek be manyakmı o arkadaşın??? tamam çok seviyorum çok çok seviyorum İVERSON u ama o kadar da değil...

Bu arada arkadaşlar kız üyelerde bağlanıyor bu forum a ondan dolayı biraz dikkat bence gerek..[signature][hline]ALLEN İVERSON A.I. THE ANSWER SİXERS
Mesaj tarihi:
dalma abi kafa mafa,adam teceavüzcü icraata geçer..ne olduğunun farkına varmaz patakülleye gelirsin.paticiğin bi gülünü kaybetmek elbette bizi üzecektir.
paticik anti gay grubu kurarım pasoda ülküce biyikli gençleri toplarım dalarız:-D
iverson ii oyuncu lafım yok ona ama hiç sevmiorum abi,kobede tacizcide daha hosuma gidior adamıun tipi..yok ama ben vermeyecem:-p[signature][hline]önce Allah sonra yallah
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi koptum ya burada bile güldürecek 1 $ey yapmı$sınız.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!

ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
rocco ne kı?
topıtop dııl mı?
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 20 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki:
insight güzelim topici mahfettin :-P

Heh bişi olmaz ya bi ayvırsının lafını yapma bana :)

@Tello$ abi ben biliyodum gittiklerini içerdeyim zati.
Heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 01 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
ufff ne cok verişen var....ayrıca bole topicmi olur iverson die
post kasmanında bi adabı var...

+1 Gerçekten fazla bi gerekmeyen topic.Insight a katılıyorum versin flm ne o öyle gerçek evlat gibi sevmek flm ama kafam girsin biraz aır olmu$ yeni üyeye kar$ı bence =)[signature][hline]>>> Chemical Danger <<<
Mesaj tarihi:
$ut yüzdesi dü$ük olmasına rağmen nba'in en sağlam oyuncusudur kendisi.. Gunner guard olayını biraz abartsa da philly'yi yıllardır sırtlayan tek adamdır. Philadelphia'yı tutma nedenidir.. Shaq'da çok sever ve her fırsatta nba'in gelmi$ geçmi$ en iyi 5 oyuncusu arasında olduğunu söyler durur.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...