tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ha bide ıverson ne zaman tecavut ettı yaav ben hiç bilmiom en fazla ev bastı ıverson:) kobenın oyle bir mazisi var karıştımayalım lutfen[signature][hline]DN 41
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ıversona kafam girsin ki ole bişe demedim:)[signature][hline]DN 41
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ufff ne cok verişen var....ayrıca bole topicmi olur iverson die post kasmanında bi adabı var...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bencede saçma saçma konular başka işiniz mi yok arkadslar aloooo.
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ben unuttum. iversona benim kafam ve balonumda girsin. çünki bizsiz bi hiç?
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ha bu rada kafam girsin...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
aLLeN_iVeRsOn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ohaaa weririm meririm ne demek be manyakmı o arkadaşın??? tamam çok seviyorum çok çok seviyorum İVERSON u ama o kadar da değil... Bu arada arkadaşlar kız üyelerde bağlanıyor bu forum a ondan dolayı biraz dikkat bence gerek..[signature][hline]ALLEN İVERSON A.I. THE ANSWER SİXERS
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şaka ya hepsi şaka alınma o kadar kızlarda o kadar ince düşünmesinler artık[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tamam lem çıkarın kafaları kızlar geldi :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehehhu :) daha da yok artık bitmiştir bu girsin muhabbetı beyler artık kizlarda geldigine gore ..[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tello$ gizli gizli sokma kafanı çıkar bak döverim kızlar geldi..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tamam abi kızma kızlar gidince tekrar girebiliriz dimi?[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gitsinler tekrar dalıyosunuz. Dalmayanı gebertirim.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 dalma abi kafa mafa,adam teceavüzcü icraata geçer..ne olduğunun farkına varmaz patakülleye gelirsin.paticiğin bi gülünü kaybetmek elbette bizi üzecektir. paticik anti gay grubu kurarım pasoda ülküce biyikli gençleri toplarım dalarız:-D iverson ii oyuncu lafım yok ona ama hiç sevmiorum abi,kobede tacizcide daha hosuma gidior adamıun tipi..yok ama ben vermeyecem:-p[signature][hline]önce Allah sonra yallah
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Taha kafayı sokuyosan sok yoksa git abi.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ti sokacak güzel yerler var elbet..hödöö yeter abaza muhabbeti oldu:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 insight güzelim topici mahfettin :-P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi koptum ya burada bile güldürecek 1 $ey yapmı$sınız.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı?
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kızlar gitti sokun kafaları![signature][hline]CArmelO ANthonY from DenveR NuGGetS
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oh bea ne zamandır gitmelerini beklıyodum hadı sokalım heherhu[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: uncla, 20 Ağustos 2005 04:23 tarihinde demiş ki: insight güzelim topici mahfettin :-P Heh bişi olmaz ya bi ayvırsının lafını yapma bana :) @Tello$ abi ben biliyodum gittiklerini içerdeyim zati. Heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iversonu severim onun oynadığı maçlar benim için biraz daha zevkli geçer ama birde t-mac vardırki onu hiç sormayın :D
Lasonnde Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: pipo_14, 01 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki: ufff ne cok verişen var....ayrıca bole topicmi olur iverson die post kasmanında bi adabı var... +1 Gerçekten fazla bi gerekmeyen topic.Insight a katılıyorum versin flm ne o öyle gerçek evlat gibi sevmek flm ama kafam girsin biraz aır olmu$ yeni üyeye kar$ı bence =)[signature][hline]>>> Chemical Danger <<<
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 $ut yüzdesi dü$ük olmasına rağmen nba'in en sağlam oyuncusudur kendisi.. Gunner guard olayını biraz abartsa da philly'yi yıllardır sırtlayan tek adamdır. Philadelphia'yı tutma nedenidir.. Shaq'da çok sever ve her fırsatta nba'in gelmi$ geçmi$ en iyi 5 oyuncusu arasında olduğunu söyler durur.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar