aLLeN_iVeRsOn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 arkadaşlar forum a yeni üye oldum we araştırdım biraz İVERSON u tanıyan seven yokmu beyler adam all-star da 2 kere mvp olddu warmı nba da İVERSON gibisi???[signature][hline]ALLEN İVERSON A.I. THE ANSWER SİXERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok baba onun gibisi ben göremedim sen gördünmü?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zevkle izliyoruz kendisini biz de[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haydaa snde ne yani adam sevdiinden acmis adam gibi uyarabilirsin +adam yeni uye yaani hah iverson mu ýüregi boyundan coooook daa buyuk kisilik olarak oole cok sewmem ama oyununa saygim sonsuz ne dielim nba in bi rengi o[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bir de şampiyonluk yaşasa tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 beyler iversonın denedii 30-40 şuttan 10-15i basket oluo 15 sayı da faulden atııo süper oyuncu oluo bu nasıl iştir[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu adam 1 83 boyunda ve snin dediine göre mac basina 10 15 faul atiyo daa nasi büük oyncu olnabilir snce o fizikte bi adamin bu kadar faul yaptirablmesi we sutunun kötu olduu gnlerde faul yaptirarak sayi bulmasi ktu bisey mi Allah askina ii dsn bnce[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 nba tv de genclık hallerıni veriyo eskı maçlarda sacları orüksüz cok komikti ya[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Bak arkadaşım buranın belli kuralları var. Her MVP olan için konu açılmıyo burada. Oke. Ayrıca elın ayvırsına kafam girsin. *!ateş püskürüyrdu..*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben yeni kaydoldum slm ilk once herkeze yabende ıwersonun hayatı filan war adm harbi nba lik bi öz geçmişi war şahıs olara pek sewmem ama helal olsun diorum elini hangi spora atsa başarmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 iverson bence son derece hırslı bı sporcu hırsını da oyuna cok guzel yansıtıyo hem hızlı hem top hakımıyetı ıyı cok ıyı top çalıyo bence bunlar gayet yeterli ayrıca taraftarları da coşturmasını bılıyor..[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sewerek izliyoruz..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: insight, 21 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Ayrıca elın ayvırsına kafam girsin. :lol:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Allahın tecavüzcüsü, çok nefret ettiğim bi oyuncu.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Frost, 22 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Bir de şampiyonluk yaşasa tam olacak. said: LasT_SuRviVoR, 24 Temmuz 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Allahın tecavüzcüsü, çok nefret ettiğim bi oyuncu. Karıştırıyorsun galiba.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLLeN_iVeRsOn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 arkadaşlar iverson çok iyi ama kafan falan girsin ne demek ya terbiyesiz herif!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 çok bencil oynuo bazen .[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bole konumu acılır bea kafam girsin...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaşlar biraz sert değilmiyiz???[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Espri yapıyoruz... HADİ KAFALAR AYVIRSINA.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLLeN_iVeRsOn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: fiona demiş ki: arkadaşlar biraz sert değilmiyiz??? katılıyorum sevgili arkadaşım burçak:p[signature][hline]ALLEN İVERSON A.I. THE ANSWER SİXERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: insight, 31 Temmuz 2005 12:06 tarihinde demiş ki: HADİ KAFALAR AYVIRSINA. said: pipo_14, 29 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bole konumu acılır bea kafam girsin... said: insight, 21 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Ayrıca elın ayvırsına kafam girsin. Bu kadar ! loL[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLLeN_iVeRsOn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: insight, 31 Temmuz 2005 15:07 tarihinde demiş ki: said: insight, 31 Temmuz 2005 12:06 tarihinde demiş ki: HADİ KAFALAR AYVIRSINA. said: pipo_14, 29 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bole konumu acılır bea kafam girsin... said: insight, 21 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Ayrıca elın ayvırsına kafam girsin. Bu kadar ! loL sen gerçekten nasıl bir insansın anlayamadım tabi senin gibilere insan deniliyorsa gerçekten çok fevri davranıyosun dediklerinin farkında değilsin aklını başına devşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya hayranım size gerçekten.. Öz evladınız gibi seviyosunuz şu adamları.. kafam girsin diyorum adam beni insanlıktan men etti.. Vardı öyle 2-3 arkadaşım benimde.. "Ver dese veririm" diyolardı.. Alın ayvırsında sizin olsun içindeki kafamda...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 d.n. 41 ben vermem[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar