Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 0_o[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +5[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 desteklerınız ıcın sagolun arkadaslar kardeşler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 This topic need to up :D[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +6[signature][hline]İsmim = tim1 Klanım = Renovaito Levelim = 56 Server = Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kafayımı yediniz beyler ne up up pı. Deniz feneri derneği kimdir. Türkiyede kendini kanıtlamış dernekmi yok ?????? UP neyine up . UP lıyacaksanız alın size gerçekten yardım yapılması gereken linkler. Deniz feneriymiş kurban parasıymış geçin bunları. http://www.mehmetcik.org.tr/ http://www.cydd.org.tr/ http://www.tegv.org/v2/default.asp[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bu işler uplayarak olsaydı keşke[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +8 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: coliseo67, 24 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: +8 oldu :D Yanar şimdi :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yok abi.. poison basmadı OrioN_ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: KaKsi, 24 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP Bu anlamsız, hatta zararlı topic niye hala burda anlamış değilim. Türkiye' de ne yaptığı belli olan bu kadar dernek varken, kaynağı belli olmayan ve var oluş sebebi tamamen politik olan bu derneğin bir oyun forumunda tanıtılması sakıncalıdır.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Devam.... (Alan yetkilisini de yaklaşımından dolayı kutlarım)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 up ben şimdi bu mesaja hep up yapsam olmaz dimi hadi sırayla o zaman up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3hLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: BlackBox1, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 24 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP Bu anlamsız, hatta zararlı topic niye hala burda anlamış değilim. Türkiye' de ne yaptığı belli olan bu kadar dernek varken, kaynağı belli olmayan ve var oluş sebebi tamamen politik olan bu derneğin bir oyun forumunda tanıtılması sakıncalıdır. HİÇ ALAKASI YOK SENİN ANLADIGIN SİYASİ ANLAM AKP PRTYSİDİR.. SENDE ONLARI HEP YARDIM EDERKEN GORDUGUN İÇİN BÖLE UKALACA SEYLER SÖLÜYORSUN YAZIK.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: 3hLL, 25 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: said: BlackBox1, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 24 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Başlığı değiştirdim. İçerik güzel fakat yeri burası değil biliyorsunuz. Ama yine de iyi niyetle taşımıyorum bir yere ve UP Bu anlamsız, hatta zararlı topic niye hala burda anlamış değilim. Türkiye' de ne yaptığı belli olan bu kadar dernek varken, kaynağı belli olmayan ve var oluş sebebi tamamen politik olan bu derneğin bir oyun forumunda tanıtılması sakıncalıdır. HİÇ ALAKASI YOK SENİN ANLADIGIN SİYASİ ANLAM AKP PRTYSİDİR.. SENDE ONLARI HEP YARDIM EDERKEN GORDUGUN İÇİN BÖLE UKALACA SEYLER SÖLÜYORSUN YAZIK.... Beyler sizden ricam siyaset tartşacaksanız burda tartışmayın. Ayrıca biraz evrensel düşünürsek arkadaşımıza Blackbox1 arkadaşımıza katılıyorum ( verdigi siteler acısından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Up ![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yardım derneklerini sitelerini versek bitmez bu olay.... insanlar istedikleri ayrdım derneklerine istedikleri parayı verebilriler.. blacbox yaklaşımın yanlış bence..tmm verdiğin sitelerden mehmetçik çok önemli ama adamı zan altında bırakmamalısın...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CCSakura Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Elimizden geleni yapalım[signature][hline]Gerçek (eski) CCSakura ben değilim . . . char'ı satın aldım, Lütfen bu yüzden PM atmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 up[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pazar gunu ısyerımde degıldım cvp yazamadım ben sadece yardım etmenızı ıstedım bılgılenın ıstedım yorumlarla muhalefet olunup baska secenekler gostererek olayın kalıtesını dusurmenızı degıl oncelıkle denız fenerı kucuk bır kurulus degıl sanırım ıstanbulda degılsıl sıteyı ıncelemenı ısterım zeytınburnunda koca bır alana ınsaa edılmıs buyuk bır yere sahıp ınsanlar yardım ıcın calısıyorlar ve profesyoneller sana tavsıye ıncele ole konus mehmetcık vakfına gelınce ben subay evladıyım o vakıfın ne oldugunuda cok ıyı bılırım ınan senden daha cok ısın ıcındeyımdır maksat uzum yemek bagcıyı dovmek degıl bu bır dılek ve yardım edelım yazdım karsı cıkma cıkıyorsanda sus saygı göster lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BlackBox1, 24 Aralık 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Kafayımı yediniz beyler ne up up pı. Deniz feneri derneği kimdir. Türkiyede kendini kanıtlamış dernekmi yok ?????? UP neyine up . UP lıyacaksanız alın size gerçekten yardım yapılması gereken linkler. Deniz feneriymiş kurban parasıymış geçin bunları. http://www.mehmetcik.org.tr/ http://www.cydd.org.tr/ http://www.tegv.org/v2/default.asp senin dunyadan ya da turkiyedeki derneklerden haberin yok diyorum ve bashka birsey gereksiz bu yazdiklarin icin. denizfeneri kendini kanitlamish bir dernektir taaki 99 depreminden beri; fakat yardimseverlikle belki alakan bulunmadigindan boyle bir dernegin varligindan bile haberin olmadi. Arkadaslar boyle bir konunun buraya acilmasi aslinda gayet iyi olmus.Bu konu konu disi kisminda bulunsa ilgi gorecek belki ama forumun diger taraflarindan kopuk olan KO ahalisini, premiumlara internet alishverishlerine para ayiran kisim olan KO ahalisini es gecmish olacakti. Hatta bir de WoW kismina da acmak lazim boyle bir bashlik. Gerci cogu yardimseverin bu dernek faaliyetlerinden haberi oldugunu biliyorum ama yardim etmek isteyip de belki daha bu dernegin varligindan haberdar olmamish insanlar bulunabilir ve burada bu konunun kalmasi bu acidan cok mantikli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrioN_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar