Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar teot a en azından dupehackine engel olcak bi taktik buldum olay şu şekilde vendorlar çanta satıcak ama almıcak vendoralrın sattığı itemleri nerden ayarlıcam ben ? bileniniz warmı[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 temp_vend.scp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bilgehan, 26 Aralık 2005 01:11 tarihinde demiş ki: temp_vend.scp burdan buy dakini mi silicem sell dekilerimi sanırım buy aldiklari sell de sattiklari böyleyse buy dakileri sileyim dimi ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreutes Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ON=*sell* src.sysmessage @055 Vendorlara Esya Satamazsiniz. bunu speech.scp ye eklersen. vendorlara hic bisey satamazlar.[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Kortez, 26 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki: ON=*sell* src.sysmessage @055 Vendorlara Esya Satamazsiniz. bunu speech.scp ye eklersen. vendorlara hic bisey satamazlar. hyr bak ben merchant koymadım yine vendorlara satıcaklar ama sadece container yani içine eşya konulabilecek eşyaları satamıcaklar satamadıkları için teotu açıp komutu yedirebilseler bile sadece boş çantaları düpeleye bilecekler.. kapiş[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 giriceksin sphere_template_vend.scp ye. Sell bölümündeki tüm containerları siliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sadece Çantayla Dupe Yapılcak Diye bir şey yok.. çanta fikri saçma bence[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hyr bak ben merchant koymadım yine vendorlara satıcaklar ama sadece container yani içine eşya konulabilecek eşyaları satamıcaklar satamadıkları için teotu açıp komutu yedirebilseler bile sadece boş çantaları düpeleye bilecekler.. kapiş Guzel solemısınde Komutu yedırdıkten sonra teot sadece ıtem almaya yaramaz bankhack rare vs vs.. Kapito[signature][hline]http://fantastic.phpbb3.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar