regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ya açıkçası bu belki garbage'e gidebilir.gitmemesini umarak ve rica ederek...güzel bir soru: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Soru: Baba şu an nerede? Soru absürd gözükse bile matematiksel bir cözümü var.[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 muhohhaaha ne alaka yaa[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ne dedim matematik kullan ve çöz çok kolay çözersen görürsün[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 mantıken mezarda[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 mantık değil matematik istiyorum[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 baba ayıp bişey yapıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Baba öldü başka soru ?[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bi dakka ya ilk zamanda çocuk doğmamış oluyo ya da bütün yaz unutmuşum matematiği anne 27 yaşındayken çocuk 5.4 yani 6 yıl önce çocuk yok??[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Emaleth, 21 August 2003 19:39 tarihinde demiş ki: baba ayıp bişey yapıyo! eh...emaleth farkı Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) ---------------------------------------- Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise .... Baba su anda anneyle[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 tamam yukardkai çözümdür.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 21 August 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 tamam da cravencığım x negatif çıkıyor bu durumda sorun yok dimi[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: regulus, 21 August 2003 19:40 tarihinde demiş ki: said: Emaleth, 21 August 2003 19:39 tarihinde demiş ki: baba ayıp bişey yapıyo! eh...emaleth farkı Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) ---------------------------------------- Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise .... Baba su anda anneyle[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! abi helal olsun çok uğraştın mı bunu bulmaya imzama koyucam bekle!!![hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı nukbasliklikiz, 31 January 2003 19:28 tarihinde demiş ki: bana goril koyar yalarım bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ema haklı, baba tohumları tarlaya ekmekle meşgul ... [Bu mesaj Peradur tarafından 21 August 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hmm kadın en azından 35 yaşında eh babada çok büyük olmasa gerek.. büyük ihtimalle gönül eğlendiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ah yalnız normal bir çocuk 9 ay 10 günde dogar, o 10 gün nerede? o malum geceye daha 10 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 karıştırmaaaa[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aha nasıl olmuş[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı ]regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Soru: Baba şu an nerede? Cevap:Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 güzel olmuş infernal :) :) ama adımın başında ki o parantezi silersen memnun olurum :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sildim bile :-)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 nereye gitti o 10 günnnnnnn???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Infernal_Reborn, 21 August 2003 19:45 tarihinde demiş ki: aha nasıl olmuş[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı ]regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Soru: Baba şu an nerede? Cevap:Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... çok uzun olmuş. olmamış yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 2 satır daha kısalttım daha uzun imzası olanlar da var hep beni görmeyin yaf :)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Peradur, 21 August 2003 19:55 tarihinde demiş ki: nereye gitti o 10 günnnnnnn???? çocuk kızmış tamam mı? ehe yani sinirlenmiş manasında değil biliyorsun kız çocukları 9 ayda doğar erkek çocuklar 9 ay 10 günde(çook feci sallamış da olabilirim var mıydı böyle birşey??? :D )[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sen sordun ben de söyledim ayol :) gördüğüm herkese söylüyorum, alıngan olmayınız lütfen. bence hala uzun hem :) bence... hep diyorum, yaptırım yok, zorlama yok. sağduyu hoş bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 oldumu şimdi bari[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar