kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hellsing adam isen beni şikayet et. "Zaten bu kickass denen arkadaşın sahte fake acc kullandığını gerizekalı, aptal diilsen bunu çok açık ve net söylüyorum, anlıyabilirsiniz." gerizekalı, aptalsın anlıyamamışssın. postla bak dakikalarına bak. Adamsanda git kickass bana küfür etti diye şikayet et.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Bleda, 27 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: ilk siz bana dalaştınız ve yaptıgım gibi (iki taraftan beri banlanana kadar, ki kicass öm en küfüretti karakedi msn e gelirse bildiricem) size bi şekilde dalaşıcam bunu bilin Bu nasıl bir üslup ya. O sana dalaştı diye kan davası gibi banlenene kadar götürücem diyosun. Hatasını anlayamaz mı? Ya da büyüklük sende kalsın, sesini çıkarma. Kan davası da senin manıtığın yüzünden çıkıyo. Hem banlenince yeni acc alır. Sen de alırsın, bu işin sonu yok ki..[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: kickass, 27 Aralık 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Hellsing adam isen beni şikayet et. "Zaten bu kickass denen arkadaşın sahte fake acc kullandığını gerizekalı, aptal diilsen bunu çok açık ve net söylüyorum, anlıyabilirsiniz." gerizekalı, aptalsın anlıyamamışssın. postla bak dakikalarına bak. Adamsanda git kickass bana küfür etti diye şikayet et. Postlara baktım aralarında dağlar kadar fark var acc değiştirmek için yeterli süre..lan keko aralarında 1 dk fark bıraksan bile yapılamıcak birşey diil..Lan böcek seni şikayet etsem elime ne geçerki. adamsan şikayet et adamsan sikayet et. Lan çapulcu antalyalıysan yüzyüze konuşalım..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 oha! bu ne be. uzatmasaniz.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kapı orda[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 * evladım çık dışarı - çıkıyorum ama dönüşüm muhteşem olucak![signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben: Ben: hocam çıakyım mı çok rahatsız ediyorum? hoca: yoklamayı aldın mı ? (sınıf başkanıyız ya :D) Ben:yardımcı bilir ben bakmıyom. Hoca: çık.. Ben nereye çıakyım Hoca: (bişiler derken ben çıkarım):D [signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. [Bu mesaj _FaTaL_ tarafından 27 Aralık 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Hellsing efendi, lafların sende kalksın ben almıyorum. Warsa derdin bu adamın faki budur kardeşim banlayın de kes git. Onlarda sana fake değil diye geri dönsünler sende, aaa pardon abi özür dilerim abi diyip boynu bükük vaziyette evine git hadi aslanım.Bizide haberdar et habersiz bırakma merak ediyoruz biliyorsun.[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nası c/p değil? elinle mi yazdın bunları? helal olsun o zaman...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ekşiden c/p değil anlamında, bana gelen maildan c/p de niye bu olay bu kadar büyütüldü ben anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çünkü sana gelen mailde ekşiden c/p yapılmış, kaynaksız eser emeğe saygısızlıktır...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 burda maildan gelen bi sürü yazı var o zaman onlarda öyle de niye bana bu kadar tepki bunu açıklarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizimkiler genelde sert olurdu bu kadar sevimli diyaloglar olmazdi.baya baya hocayla kavga ederdik.. heygidi hey..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya SJ 95 mezunnu bi abimiz var anlattıklarını dinleseniz koparsınız +hocam size o***pu demek istemedik...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: aquila, 27 Aralık 2005 23:31 tarihinde demiş ki: çünkü sana gelen mailde ekşiden c/p yapılmış, kaynaksız eser emeğe saygısızlıktır... Nedir bu ekşi aşkı ya. Ordakiler de başka yerlerden duyuyolar, hatta çoğu başka bi forward mailden c/p ediyor. Ekşideki adam bunları bizzat yaşıyo ya da yaşayanlardan araştırma yapıp mı yazıyo? Hayır. Aşın bu emeğe saygı ekşiden c/p olayını ya. O zaman başkasından duyup söylediğin her şeyi söylerken şu şu adam böyle demişti de, kendi görüşünmüş gibi söyleme. Maksat emeğe saygı...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Quivalen-soth, 27 Aralık 2005 23:34 tarihinde demiş ki: ya SJ 95 mezunnu bi abimiz var anlattıklarını dinleseniz koparsınız +hocam size o***pu demek istemedik... euahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Quivalen-soth, 27 Aralık 2005 23:34 tarihinde demiş ki: ya SJ 95 mezunnu bi abimiz var anlattıklarını dinleseniz koparsınız +hocam size o***pu demek istemedik... yarıldık burda my dying bride le birlikte =)[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 alakam yok ekşiyle, ayrıca evet başkasından alıntı yaparken kimin söylediğini belirtmen güzel bi olay...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: laverda, 27 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: biyoloji öğretmeni : hepinizi dışarı atarım!! ben : hocam siz çıksanız daha kestirme olmaz mı? hoca "ağlar, ağlar, ağlar, beni disipline verir, müdür beni döver" Bu çok komikmiş. Zeki cevap ama her akla gelen zeki şey yüksek sesle söylenmemeli sanki :D[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Alakan var demedim ama onlar da başka yerden c/p ediyolar kaynak vermeden. Neden ekşiden c/p edilince kötü bişey olup tepki görüyor da ekşi üyeleri bi forwarddan c/p edince normal karşılanıyor. Ekşi'nin hiyerarşisi var resmen :-)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nilep@ amaç o değil sataşcak illaki rahat edemez bırak kendi haline[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya arkadas almis begenmis vede paylasmak istemis bitti.. sivrilmenin manasi nedir?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yahu ekşide yazıyo olsam orda da yazarım aynısını, ayrıca satşma yok, her şeyi kavgaya çekmeyin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ekşile alakam yok gelen maildan aldım ve suç yani bu sitede 105 tane mail okudum hepsi normal karşılanmış ama benimkine böle bir tepki anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1,50'den kısa dincimiz efsane kişilik Abdullah Tunca'nın dersinde arkada lise son ve 1,90 küsür boyda çocuk arkadaşıyla konuşmaktadır: APO: Sus ulan i.ne! (öğrenci ayağa kalkar, APO'ya yaklaşır ve tepeden bakarak) Ö: Efendim hocam ne dediniz? APO: İ.ne dedim evladım Ö: İ.ne ne demek hocam? APO: Bizim köyde akıllı küçük çocuklara i.ne derlerdi yavrum. Ö: O zaman küçükken siz de i.neydiniz di mi hocam? APO: Evet evladım. gerçek :D[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar