Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hoca : huseyin yeter artik, cik disari ! ögrenci : hocam olmaz, cikmam ! hoca : cik disari dedim neden cikmiosun ? ögrenci : hocam beni dersten atacaksaniz benimle beraber 3 kisi daha atmaniz lazim.. hoca : o nedenmi$ ? ögrenci : tek ba$ina okey oynanmio hocam öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..! * lise 1'de matematik dersidir, herkes ayrı muhabbet cevirmekte, dersi pek takmamaktadır * sonunda kuduran hoca, kendine bir kurban seçer: -suphi yeter artık, çık dışarı!! -ama hocam ben konuşmuyordum ki, niye çıkayım!? -dışarıııeaaaı dedim!!! -hocam ama hayır ya.. -bi daha söylemeyeceğim suphi, dışarı.. -herkes konuşuyor ya niye ben.. -çık dedim!! suphi kişisini haşimle yerinden kalkar, hızlı adımlarla kapıya doğru gider ve kapıyı hızla * çarparak, çıkar.. -suphi gel buraya!!! istanbulda özel bir lise, ingilizce dersi sınıfın dersle ilgi ve alakası yoktur, herkes kendi dalgasındadır, bu sırada önde oturan öğrenci, etrafa su kapağı, silgi gibi materyaller atmaktadır. ögrenci: zuaehueauhuueh hoca: sooo, we use simple perfect tense for... bak bi daha bi şey atarsan..!!! ögrenci: al attım * hoca: çık dışarı!!! ögrenci: sıranın altında gazete olucaktı. hoca: çıııııııııııııııııııgggggk! - çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum.* - şş sen arkadaki arkadaşım kapıyı dışardan kapatır mısın? + hocam anlamadım bi daha söyler misiniz? -lütfen dışarı çık ahmet! -peki. -tamam otur ama bidaha konuşma! -peki. hoca: çık dışarı..! öğrenci ayağa kalkar: ama hocam..?! hoca: otuuuur! çık dışarı..!!!!!!!!!? öğrenci: ama hocam hangisini yapiim?! hoca: defooool..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bunlar ne kadar doğrudur bilemem de arkadaşımın dersinde bilgi üniversitesinde olmuş bir hukuk prof'u yapmış. Bağyan arkadaşımız derse geç geliyor, ve bir de kapıyı çalmadan giriyor içeri. Prof çok sakin.. -Kapıyı kapatır mısın? -Tabii hocam -Yalnız kapı kapandığında kapının öbür tarafında ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ekşiden c/p hoş değil. marifettde değil.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 niye ya orası da copy paste yaptıysa ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 c/p falan değil maildan geldi hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ÇIŞARI!!1! BAK HALA!1[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 burda hemen paticik arak mı?sorusu akıllara geliyor C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yemişim ekşiyide ya boşverin onlarıda[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 a-yılmaz çık dışarı!! b-ama hocam.. a-yılmaz çık dedim çık dışarı. yılmaz çık dışarı, çık dışarı yılmaz çık dedim yılmaz çık dışarı(evet 23423 kere söledi) b-(çantasını alır sırtına kapıya yönelir) a-yav nereye gidiyosun sen! b-hocam ama siz a-geç yerine otur! geç otur sinirlendirme beni geç geç sınıf- yerlerde herkes kalkabilen olmadı o ders mauhau[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 güzelmiş ya bir an lise anılarım depreşti[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim hocalar manyak tepki werio ya da şimdi aklıma gelmio hele bi writing hocamız war adam tam makara ya bi enstantene ornei misali: sırada otururken kalem dusmesin die refleks yaptım ama sıraya kolumu çarptım çok fena ses çıktı ardından hoca bide bole kamyıoncu modelinde " amet yanında oturan okuz kim senin" beni gormuodu o an soleyişi çok manyaktı ya hehe aklıma geldikçe guluom[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dikkat kickass soler az once alttaki topicteydi biraz sakin :P[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 buna koptum..:) - çık lan dışarı! + siz çıkarmıyorsunuz, ben çıkıyorum.*[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya bi kere edebiyat ööretmenm psikopat kadın dışa çık dedi çıktım...anaaaaa kadın peşimden gelmez mi? noldu hocam dedim, sn bnm dersimde çok bilmş havalrında dawranabilceeni mi sanıosun dedi..bn de yok hocam bn bi şe yapmadım ki..fln dedim. hakkaten bi şy yapmamıştm..kadın, biz burda sorunlu çocuklarla uraşmıorz git annen babana şımar demez mi...ya inanın bn konuşmuodm, millet her b.ku yapıo ama sınıfta tek dikkat çeken bnm..nesse içeri girdim, ztn dersten atması yasak. bi daa da o kadının dersinde gıkımı çıkarmadım, sınawlardan seksen, seksen alıca da şimdi peşimde koşuyo cnm örencim bnm die. gerizekalı..pis şaşı cüce...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @mauuw aynısından bizdede war yoksa aynı oretmenmi arımaya diyoz bizimkine deli kadın ya[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 su kapağı ne lan?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 her okulda bölle sapıtıklar war:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizdede var karaktesriz karı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 +çık dışarı! -çıkıyorum hocam. işte gördünüz değilmi beni kovdu sınıftan : gördükkkkk +gel geri. -gördünüzmü dayanamadı işe geri alındım :D : (gülüşürler)[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..! * aynısı benim başıma gelmişti ama hoca defoldan daha fazlasını yapıyodu az daha :D[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bizim lisedede dersten çıkaran hocanın sonu hiç iyi olmazdı öğrencilerle konuşmalarına çok dikkat ederdi hocalar bir gün bayan hoca(bio dersi) çok sinirlendi çünkü aralıksız üremeyi anlatmasını istiyorlardı sınıfta ders eksiği varmış gibi :D hoca konunun anlatılmasını isteyen öğrencinin telefonla konuştuğunu görünce hoca :-yeter yaa çıkkk dışarı sametttttt samet:-gelde çıkar hoca : bir daha anlatmam konuyu ona göre dikkatli dinle sınıf koptu tabi:D[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 biyoloji öğretmeni : hepinizi dışarı atarım!! ben : hocam siz çıksanız daha kestirme olmaz mı? hoca "ağlar, ağlar, ağlar, beni disipline verir, müdür beni döver"[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahahah guzel hepsi cidden[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eyüboğlunda mı bunu yazan çünkü bizim sınıfta suphi var aynı oaly bizde de oldu işe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 +çık dışarı -sanane mnk babanın sınıfı mı ? +lan çık -soğuk valla çıkamam +lan kalksidirgit mngodumun (bugün oldu:D)[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar