Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue hakkında herşey !!

ironhammer

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle topiğe bakıp önyargılı davranmayın son 100 günün yazılarını inceledim pek de doyurucu veya işime yarıycak bilgi bulamadım(belki de gözden kaçırdım öyleyse özür ama güncellini yitirmiştir sanırım ölede olsa).

Burda rogue hakkında sorusu olanlar buyursun ancak önce benim sorularıma cvp verip yardımcı olursanız sevinirim

1. Talen konusunda bir sorunum var dagger rogue olmaya karar vermiştim ve lvl1 den 60 a kadar dagger rogue oldum.standart 21/8/22 talent build iyle oynuyorum sorunum 22 lik subtelty kısmında.Master of deseptionla camouflage arasında kaldım hangisine 5 puan vermeli birisi hızını artırıyo stealth daki bu hem oynarken sıkıntıyı azaltıyo adamın peşinden koşarken yakalması kolaylaşıyo.Diğeride önünden geçerken görülme şansını azaltıyo sizce hangisi önemli? ki ben şiddetle hızı tercih ediyorum ama genede bi sorayım dedim.ikisinede ver demeyin imroved sap ve initiative kanımca oldukça önemli.

2. Birde talent ağaçlarını uzun süre incelemenin sonunda sanki sword (combat) rogue dagger (assasin) rogue dan daha avantajlı gibi geldi.Sword rogue da 21/5/25 talentı çok ii gibime geldi cheapshot vuran bi dagger rogue 3 combo point alıyo ve 40 enerji harcıyo 2 sinister daha vurup 5 e tammlıyo osırada kazandığı 20 energylede cold+eviscrate i çakıyo bu combonun güzel yanı hem adam kesin olarak kaçamıyo bu kombodan hemde daha standart bi hasar veriyosun.Dagger rogue da ambush+backstab combosu ardından arada aldığn 20 energylede hiç energymiz kalmıyo ve bu sırada adam kaçabiliyor.Başka kombolarıda var gerçi dagger rogue un ama pek farklı durum oluşmuyo ve combo point toplamasıda sworda göre zor.Ayrıca ancak critic vurrusa ii hasar veriyor ki oda %75 + % 60 civarı şansla oluyo ortalama.Birde sword lar cheapshot sırasında critlerse çok ii hasar veriyolar ekstradan.Bu açıklama üzerine soruyorum Swordmu dagger mı ?

3. bişey daha sorcaktımda aklıma gelmedi daha sonra editlerim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

1. master of deception'ı kesin almalısın
2. combat rouge subtlety'e o kadar puan vermez, combat tree'den adrenalin rush blade flurry açar + main hand ironfoe gibi bir mace varsa o adam coşar gider
3. editi bekliyorum

rogue'un amacı genelde en zayıf halkayı bulmak olduğu için assa. rogue olmak combattan daha iyi görünüyo bana (ama combat rogue olmak acaip zevkliydi :))[signature][hline]13 rakamından kurtulmuş kişi
Mz : Prekazi United FC
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue bilgim masterlar kadar iyi degildir ama soyleyim :

1) Talent build 21/8/22 gayet iyi cogu rogue bunu kullaniyor . Stealth hizindan sa gorunmemen daha onemli . Neden diye sorarsan soyliyeyim . Ben oyuna druidle basladim ve roguelardan cok cektim . Ama cogu zaman druidle rogue arkama gitmeye calisirken yakaladigim olur hemen moonfire spam + root geberirdi gariban . Druidi ornek verdim bunun gibi bi suru ornek var . Stealthda bi kere gorundukten sonra primary attacki alman cok az ithimal nerdeyse imkansiz ve sen stunlamadan primary attack almadan karsindaki melee classi alman da cok cok zor . Mobun arkasindan yetismek istiyosan sprint var zaten . 5dk cooldown . Ben diyim sen Stealthe ver hiza diil . Zaten rogue ilk attacktan sonra stealthdan ciktigi icin [imp sap haric] stealth gider ve hiz bi ise yaramaz ...

2) Sword Rogue mu Dagger Rogue mu olmayi bulman nasil bi oyun tarzin var ona bagli biraz . Eger PvP yapicam diyorsan dagger ama PvE yapicam BWL/MC dewircem diyorsan sword rogue al ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamm görünmemek lazımda gerçekten işe yarıyomu okadar çok yani 4 yard yerine 3 yarddan görünüyosan boşa harcama. etkisinin ne kadar olduğu yazmıyo blizzardıda biliyosunuz patchler öncesinde bi sürü gereksiz talentlar vardı çeşitli classlarda o yüzden hız fena değilmiş gibi geliyo ki %70 yerine %85 baa işe yarıyo gibime geldi o yüzden ne kadar etkili oldunu açıklarsanz veya neden okadar gerekli oldunu açıklarsanız çok sevinirm
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar 5 kademeli talent 1 yarddan cok cok daha fark ediyordur . soliim en az 5 yard ve 5 yard hic az degil sen adamin yanina yaklasirken o adamin seni gorup gormemesine 5 yarddan bile az farkla geciosun[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

master of deception pvpde çok önemli. ama 3 mod 2 camo falan alabilirsin eğer alıştıysan o hıza ve bırakamıyosan :) ben mod almadım falza pvp yapmadığım için. tercih meselesi ama master of deceptionun eksikliğini hissedersin hem pvpde hem pvede[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

mc/bwl raidler dmg da listede en yukseklerde olmak istiyorsan sword rogue ac,ama dmg in cok olma nedeni karsindaki rakibin,bir insan zekasina degil,sabit bir zekaya ve ayni hareketlere sahip olmasindan gelicek,yani moblara sword rogue daha cok dmg vurur,AYNI sure icerisinde.
Ama dagger rogue kisa sure icerisinde YUKSEK dmg vurur,ama sonra yaptigi abilitylerin cooldownlarindan dolayi ortalama dmg olarakta swordden az oldugu icin dmg i azalir.(ambushla 2000 dmg acilis yapabilirsin bir cloth wearer a mesela ama sonra grafik duser yavas yavas...)
Camo ve master of deception a gelince,karistirdiginiz bir nokta var,tamam MOD sizi daha gorunmez yapior,yada biraz daha sans eklior,ama siz adamin yanina yaklasmak zorundasiniz,bu sirada %70 le giderken zaman kaybi sirasinda bu sansinizi yavas yavas kaybediceksiniz...ha arada % 15 olcak ne ki derseniz ,150 nin ustunde stealth run yaptim LBRS,BRD ye % 70 le yuruyen roguelar mapimde kayboluordu belirli sure sonra...yani distract+sap gibi acilislari yapmaniz zorlasir cunku yetisemessiniz.Adamlar sizi MUTLAKA GORECEK,bunu unutmayin,gormeseler sesinizi duyacak(su vin vin cikan ses yaklasinca)Birde av,ableri dusunun stealth konumunda % 70 le dolastiginizi...

Birde su 22/8/21 den cok...sana sunu oneririm

Assassination Talents - 8 points

Improved Eviscerate rank 3/3

Malice rank 5/5

Combat Talents - 20 points

Improved Gouge rank 3/3

Lightning Reflexes rank 4/5

Improved Backstab rank 3/3

Precision rank 5/5

Dagger Specialization rank 5/5

Subtlety Talents - 23 points

Rapid Concealment rank 5/5

Master of Deception rank 2/5

Camouflage rank 5/5

Opportunity rank 5/5

Improved Ambush rank 3/3

Preparation rank 1/1

Improved Cheap Shot rank 2/2

Kolay kolay olmeyecegine,ve cok dmg verebileceigine,yuksek bir critical chance e sahip olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

mod sadece instance runlarda işime yaradı açıkçası. pvpde de güzel ama rogue vs rogue veya kalabalık hedefler arasında MoD olmadan birşey yapmanız zor. mod olan rogue çoğu zaman açılışı yapar mesela rogue vs rogueda. ayrıca sword rogue dagger roguedan daha iyi damage veriyor diye bir olay yok. talentla alakalı o. sword roguelar pvp&pve farketmeden combat gittikleri için sword spec ve dual wield spec yüzünden damageları yüksek instancelarda. 15/26/10 giden bir combat dagger rogue'u geçmesi zor sword'un. tabii combat dagger rogue pvpde pek birşey yapamaz o ayrı konu :)

suark : seal fate buildi şu anki en iyi burst damage build bir dagger rogue için. ben şu an seal fate devam ediyorum ve gayet de memnunum :) 21/8/22nin avantajı preperation olması (bütün cooldownları sıfırlar, 10 dakika cooldownu var) prep ile 10 dakikada bir nerdeyse garantiliyorsunuz çoğu dövüşü :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Aralık 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

MAster of deceptiona 5 puan verdiginde stealth levelin 3 artar yani lvvl 60 san 63müş gibi işlem görürsün . Bunla hızı % 70den %85e çıkaran talent arasında seçim yapmama gerektiğinde hiç düşünmeden direk 3 lvl yüksek stealthi alırım . Göründükten sonra ne ambush kalır ne sap ne de cheap shot .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

preperation elusivness olsa bile işe yararmı?yani 10 dakka cok fazla gelıyor gozume,
elusivness la yaklaşık 3 dakkaya iniyor cooldownlar e cold blood da 3 dakka.
Şimdi druidde frenzied regeneration 3 min cooldownlu bı buyu, ve ben bg de neredeyse her savasta kullanıyorum.
Gerçekten gereklımı preperation?[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi prep almak istemiyorsan ve dagger kullanıyorsan seal fate gidersin, seal fate için de 30/8/13 kullanılır ve opportunity ve improved ambush önemli talentlar bu buildde. o yuzden 5 talentı elusivenessa verirsen bu ikisini de alamıyorsun öyle bir sorun var. 21/8/22 yapıp elusiveness almaya da gerek yok açıkçası, onun yerine initiative almak çok daha mantıklı[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=t]Assassination
Improved Eviscerate Rank 3
Malice Rank 5
Ruthlessness Rank 3
Relentless Strikes Rank 1
Improved Expose Armor Rank 3
Lethality Rank 5
Cold Blood Rank 1
Assassination Total: 21
Combat
Improved Gouge Rank 3
Improved Sinister Strike Rank 2
Combat Total: 5
Subtlety
Master of Deception Rank 4
Camouflage Rank 5
Elusiveness Rank 5
Initiative Rank 5
Improved Sap Rank 3
Preparation Rank 1
Improved Cheap Shot Rank 2
Subtlety Total: 25 [/spo]
bana göre bu talentlar daha iyi pvp için
cs ile başlayıp adamı stun dan çıkarmadan 5cp toplayıp cb evis patlatabilirsin rahat.elusiveness baya işe yarar.sıkıştığında kullanmak için prep de var.imp exp armor ile daha rahat kapışabilirsin warriorlarla vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılan seal fate için çok fazla şey feda etmem lazım.
şimdi şunu düşündüm

tık

eğer guzel olmazsa seal fate li bir build açabilirim sanırım
denemek lazım yaw[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...