Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Damage From NY

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Razor elinde ss varsa gönder yoksa senin defans yokken lvl 50 mage e bile 3050 vurabileceğini sanmam...:)
Gönder varsa cidden vurmuşsan helal olsun...
Ama bu şekilde övünmene hiç gerek yokkk gayet normal bişeyyyy.........
Mesaj tarihi:
ya razor yakalamışken söyliyim dedim senin yaptığın ayıp ama ben lich keserken pusu kurup beni kesiyon yaw bi düşüreyim şu sembolü sonra kesersin acelen ne kaçmıyoz ki :D
Mesaj tarihi:
Ohaaaaaaaaa 3075... O herifin bütün itemleri yanmış + malice yemiştir garanti :D
BU dmg'ı senin gibi ezik FP'li assasin vuramaz
dsfdsalkjskldajfkljsdafkas :D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX
LvL : 6x
Job : Berserker Hero
Nation : Karus
Np : 8xxxx
Clan : GODz
Baş düşman : Krakatoa
Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır.
Özel mesaj atabilirsiniz..
--------------------------------------------
I miss you
Mesaj tarihi:
zamanında +9/19 dex bonuslu ib kullanan adamdan (bildiğiniz gibi okcu idi bu adam ) bu dmg yi görmek şaşırtıcı deil. bide milletin glitch lerini yakalr yollar =) kendine bakmıyo davar.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher
hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti.

arese dondum lvl kasıyorum =) x
:Stuner: > ares > 6x
Mesaj tarihi:
Walla NY bana malice warken...
Spike 1715 damage..
Thrust 1215 damage...
:-O :-O :-O
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 10368 - Sonunda :D
Mesaj tarihi:
Chrisin lvlina ve itemlarina göre normal bi dmg.[signature][hline]Aresde Satilik
+8/15 Rouge Chitin Shell Helmet
Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir.
Teklifleriniz için Burdan yada
Oyunda /pm picallo_tr.
Mesaj tarihi:
Adam razor :) wurur fp'li mp'li ama ko_Oymu$ adam 1850 ap yi wurur tabi NYchris bo_Ok yes1n en buyuK seNs1n :)[signature][hline]Clan: Justice
Name: ::Dead::
310k+ Np....
I've Become So Numb...
Mesaj tarihi:
Peki devil_angel kardes.. Neden bu screenshot tan sonraki gün 000000' in shard ini sildiler? Adam mirage 8 satin almisti cunki benden.. Noldu shard 9 sildiler mi dedim.. aptallar o photoshop tu dedi.. ama niye sildiler elindeki shard i.
Mesaj tarihi:
razor hacı az vurmusun be ehehehhe helal kankama yakısır ahahhahaa vurdun adam da item yok dicem ama oldunu biliyorum heralde kedidir kedii :))[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: org:)
np:166 k
Clan justice

KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir

Mesaj tarihi:
ss aldıgım kişinin adını wermem gerek yok. ister inan ister inanma ssi 00000 dan aldım dıycek halim yok. batu sana da bı fotoshop yapalım sonra senın +3 mirage daggerini sılsınler :P
Mesaj tarihi:
haha razor kanka diyorum işte allahtan human degilim :D keşke bu ssi koymasaydın sora dicekler "tabi bendede +9 hedeler olsa" ahaha neyse ztn sen ben ::dead:: ahaha kopmaya dvm edicez XD[signature][hline]Ares
Mage
Level 62
200k+ nps
Owned_By
Polifonik_Osuruk
Mesaj tarihi:
zzzzzz karde$im inanm1yorsan msn vereyim sana ss yollar1m ama bakt1g1nda agz1n ac1k kal1p 1 daha kapanmazsa sonra anneni baban1 yollama tmm m1 jan1m ;) [signature][hline]Clan: Justice
Name: : : : : : Dead : : : : :
310k+ Np....
I've Become So Numb...
  • Yeni Oluştur...