Informer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ki bide lvl 70 dexi 255 e vurmuş adamın bence anormal bişey yok[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walentin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Razor elinde ss varsa gönder yoksa senin defans yokken lvl 50 mage e bile 3050 vurabileceğini sanmam...:) Gönder varsa cidden vurmuşsan helal olsun... Ama bu şekilde övünmene hiç gerek yokkk gayet normal bişeyyyy......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Var bab yolliiicam. SS evdeki pc de Cafede sabahliyoruz su an... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: nocom, 27 Aralık 2005 22:20 tarihinde demiş ki: [spo1=ilk denememxd][/spo] olmuştur umarım bu ss bende de war yeni gördük demeyin O_o[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya razor yakalamışken söyliyim dedim senin yaptığın ayıp ama ben lich keserken pusu kurup beni kesiyon yaw bi düşüreyim şu sembolü sonra kesersin acelen ne kaçmıyoz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 [spo1=3050][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 3050 yazmisim pardon.. ( verdigin damage i bilmiyon mal! ) diyenler icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ohaaaaaaaaa 3075... O herifin bütün itemleri yanmış + malice yemiştir garanti :D BU dmg'ı senin gibi ezik FP'li assasin vuramaz dsfdsalkjskldajfkljsdafkas :D[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz Baş düşman : Krakatoa Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır. Özel mesaj atabilirsiniz.. -------------------------------------------- I miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zamanında +9/19 dex bonuslu ib kullanan adamdan (bildiğiniz gibi okcu idi bu adam ) bu dmg yi görmek şaşırtıcı deil. bide milletin glitch lerini yakalr yollar =) kendine bakmıyo davar.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Walla NY bana malice warken... Spike 1715 damage.. Thrust 1215 damage... :-O :-O :-O[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Chrisin lvlina ve itemlarina göre normal bi dmg.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bide karsıdakinin defansına göre normal olabilir[signature][hline]LVL 62%35 human rogue itemsiz 28 Gb satlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadMyLife Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Adam razor :) wurur fp'li mp'li ama ko_Oymu$ adam 1850 ap yi wurur tabi NYchris bo_Ok yes1n en buyuK seNs1n :)[signature][hline]Clan: Justice Name: ::Dead:: 310k+ Np.... I've Become So Numb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZZzzZZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 razor naptin sen aga ya :) bana dalma abi cz de görürsen lütfen... 1850 attack kismi yalannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Peki devil_angel kardes.. Neden bu screenshot tan sonraki gün 000000' in shard ini sildiler? Adam mirage 8 satin almisti cunki benden.. Noldu shard 9 sildiler mi dedim.. aptallar o photoshop tu dedi.. ama niye sildiler elindeki shard i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 razor hacı az vurmusun be ehehehhe helal kankama yakısır ahahhahaa vurdun adam da item yok dicem ama oldunu biliyorum heralde kedidir kedii :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ss aldıgım kişinin adını wermem gerek yok. ister inan ister inanma ssi 00000 dan aldım dıycek halim yok. batu sana da bı fotoshop yapalım sonra senın +3 mirage daggerini sılsınler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 alta uyu artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ii vurmussun[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 haha razor kanka diyorum işte allahtan human degilim :D keşke bu ssi koymasaydın sora dicekler "tabi bendede +9 hedeler olsa" ahaha neyse ztn sen ben ::dead:: ahaha kopmaya dvm edicez XD[signature][hline]Ares Mage Level 62 200k+ nps Owned_By Polifonik_Osuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadMyLife Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 zzzzzz karde$im inanm1yorsan msn vereyim sana ss yollar1m ama bakt1g1nda agz1n ac1k kal1p 1 daha kapanmazsa sonra anneni baban1 yollama tmm m1 jan1m ;) [signature][hline]Clan: Justice Name: : : : : : Dead : : : : : 310k+ Np.... I've Become So Numb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar