Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beyler aslında bu damage vurma konusunda cok resim gonderildi ama bu resim areste NYchris in ne kadar acımasız:D biri oldugunu gosterio ben onda artık +8 shard olduguna inanmıyorum galiba +9:D bu olay cafeden arkadasımın basına gelmişti lutfen bi bakınız [spo1=yok artık][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya birak .... mnin edit charinin muhabbetini yapsan nolcak[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 marycim bi ss lere baq seninde öcünü almış oldum :P[signature][hline]LvL: 5x fire/Lightning NP:1*** Paper Ooo biiir paticik... O birr pisi pisi...O bir dünya tatlısı...O bir iki üç Flying_Cat Geliyoooorrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 00000 ve nychrisin item ss leri var bende +9 shard oldugu doğru lvl kasmayı bırakırsam buradan yayınlarım[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cok normal ne varki bunda NYchris işte psikopat.[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 genuine izin verirsen duzeltiyim piskopat deil edit olcakti. tesekkur ederim.[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok zaten damagenin kralını vurdum yok benim gibi kimse vuramaz dienlere cvp olur herhalde :D bi daha da resim falan yollamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 birazdan yollarız bak yeni bi tane ss bekle :P[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zate muzurlugu sen yapıon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hehe[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 wallahi içimde kalır poli yollada görelim merak ettim su ss i istersen yarın ese gelem orda göster:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=ilk denememxd][/spo] olmuştur umarım[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: nocom, 27 Aralık 2005 22:20 tarihinde demiş ki: [spo1=ilk denememxd][/spo] olmuştur umarım nychrisinkisinide şimdi bakıyorum 1 sn[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 İyiymiş valla helal ^^[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu ss KO zamanından kalma. şuan +8 shard 101 ap çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o shard a o adam hala macro kullanio lamerlek bole bisey olsa gerek[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ewt ko dan kalma. zaten 0000 da koda kaldı ke de uctu gitti xD[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sadece meraktan soruyorum :D Assas vs warrior olarak F9DeviL veya Monsterkill ile NYchris veya 0000000 kapışsalar warrior mu kazanır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aa ordaki fiyaka benim :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hadi iyisin meşhur oldun xD[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zeki mürende bizi görecekmi :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Armand, 27 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Sadece meraktan soruyorum :D Assas vs warrior olarak F9DeviL veya Monsterkill ile NYchris veya 0000000 kapışsalar warrior mu kazanır ? 0000000'in dedigine gore warrior.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 deathANGEL adli kullaniciya 3050 vurdum.. SS yollarim simdi nychris kimmis yaw :PpP[signature][hline]nick : RazoR Server : Ares Class : Rogue NP : 320k+ Clan : Justice LvL : 63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Armand, 27 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Sadece meraktan soruyorum :D Assas vs warrior olarak F9DeviL veya Monsterkill ile NYchris veya 0000000 kapışsalar warrior mu kazanır ? geçen raven yaparken arcangel NY ile pvp yaptı tek kelimeyle arcangeli ezdi geçti hayvan :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paper mage de malice varsa lvl 70 bi sin in 3000 e çıkması bence normal. Ben bile sin olduğum zamanlar mirage 7 lerle maliceli paper lara 2300 çaktığımı hatırlıyom o adam shard 8 lerle 3000 i nasıl çakmasın??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar