Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçkili Araç Kullanmayalım

dieevil

Öne çıkan mesajlar

Dun gece gene olumden dondum

gene dıyorum cunku saat 12 de ısyerımı kapatıp anca bı yerlere gıden bı ınsan oldugum ıcın bu saatlerde ıckılı basıma gelen 2 ıncı olay oldu bu

neyse benzın ıcın kuyubasındakı Bp ye ugradıkdan sonra yavasdan kadıkoye dogru ılerlıyorum hava yagmıs ama tam degıl o yuzden yol felaket durumda kaygan tam kadıkoy beledıyesının onune geldıgımde aynadan gozume bır cıft far ılıstı gorur gormez dırekt arkadan bana gırmeye hazır arac oldugunu farkettım ve dıreksıyonu saga kırdım ( bu arda ortadayım) dıger arac benı sıyırıp gecıp Hasanpasa kadıkoy yol ayrımındakı orta kaldırma bındırdı..

2 3 sny olan gozumun onunde kı benı sıyırıp da oldu..
neyse ılerde guvenlı bı yere cektıp ındıım asagıya belkı ıcındekıne bısı olmustur dıye araca geldgıımde gencden yasca bı ınsan ama nasıl sarhos aracda bıra sıselerı koku o bıcım neysekı bısıyı yok

dedım sen ne yapıyosun ne bıcım gelıyodun ole
bırı sıkıstırdı benı abı dıyor
ıyıde tek arac bendım sen bana vuruyordun kacmasaydım dedım
hayır bırı sıkıstırdı benı dıyınce
ıcımden daha fazla ustelemeye gerek yok allah korudu yuru gıdem ben en ıyısı deyıp uzaklastım

Evet arkadaslar o ınsan bana arkadan vursa ıdı neler olurdu o an pek kestıremıyorum ama benım orada kesın 360 derece donup donup bı yerlere vurucam kesındı

Lutfen kendımızı dusunmuyorsak bıle trafıkdekı dıger aracları dusunelım... Ickılı arac kullanmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

gecmiş olsun buyuk kaza atlatmıssın fakat bu sadece ıckı meselesı deıl abı ben adım gıbı emınım kı alkollu olmayıpta bu tarz baskalarını korkutucu hatta onların hayatlarıyla dalga gecerek arac kullanarak kendıne adrenalın yapmayı hobı halıne getırmıs ınsanlarda mevcut toplumumuzda..dolayısıyla ne alkollu ne de alkolsuz baskalarının hayatıyla oynama hakkı kımsede olmamalıdır..
ama bunun kesınlıkle kımsede yerı oldugunu zannetmıyorum kı artık bu gunlerde trafık cezasını erken odersen ındırım yapıp kredı kartıyla odersen taksıt yapıyolar..
sistem bu abi en ıyısı istanbulda trafık denen lanete hıc bulasmamak( konu cok dagıldı pardon..cok gecmiş olsun)[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun olsun öncelikle..

olayın parasal yönünü katarsak işin içine alkol alınıcak mekana gidilirken araba götürmenin pek mantıklı bir yol olmadığını görebiliriz. kendimden örnek veriyorum ..

üsküdarda oturuyorum ve arabayla taksime gideceğim hesabını yapalım. akşam 8de yola çıkıldığında köprü trafiği , taksim meydan trafiği ve malum akm otopark önündeki kuyruk , daha sonra arabanın parkı ve parktan istiklalin başına yürünmesi 1 saat ile 1 saat 15 dakika arasında bir zaman.

yine üsküdardan yaya şekilde taksime gidiş yarım saat ile 45 dakika.. stres ve yorgunluk olmadan.

gece eğlence başladığında eğer bilinçli bir insan isek , "alkol almıyım fazla" streiyle , içildiğinde pek de zevk vermeyen kısıtlı alkol ...

yaya giderseniz istediğiniz kadar , hatta tasvip etmesekte kusana kadar içebilirsiniz , noolcak yani..

eğlence çıkışı o kafayla eğlence mekanından akmye geri yürümek , takribi 8-9 milyon otopark parası ödemek , 3 milyon köprüye bayılmak , ve totalde 8-10 milyon benzin parası harcamak...

yaya iseniz , en yakındaki taksiye atlayıp "abi gündüz açarız değil mi?" diyip , üskdüdara 18 milyona taksiyle gitmek , evin önünde park etme derdi olmadan inmek..

eğlenceye arabayla gitmeyin arkadaşlar.. akıl var mantık var yani..[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...