tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Evet arkadaslar ilk olarak ben baslıorm oyuna yeni baslamıstm glave +2 war tabi benim icin cok buyuk silah o zmnlar adamın biri geldi full chitin elinde raptor ben merchanttayım bana dedi kardes gel dupe yapalm ilk once senin glaveyi dupleyelm sonra benim chitinleri sana dupleyem bende gercek sandım adam annlatmaya basladı işte ben merchantı kabul edecem sen sonra tradeye basacan sonra X e basılı tutup enterlaycan :)) adam ole ciddi anlattıki gercek sandım ama dedim ilk sen koy adam warrior goblin full plate koydu bana dupeledi (Ben ole sandım) megersem adam bana direk wermiş dupe mupe yok ortada sonra ben glaveyi koydum tradeye basılı tutup xe bastım bi baktım glave gene cantamdaa dupe yapıldıı sandım sevinmiştim ama elime alınmıyoo :))) sadece resmi war sonra baktımki kazıklanmısım Adamın adı CeZaaa ydı Sonra gulerek gitti tabii cok uzulmustum sonra relog yapıncaa glavenin resmide kayboldu :((( Allah Knightin CeZaasını werdi yaa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D:D. Beni Magic Anvil'den başkası dolandıramaz :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 daha oyuna yeni baslamıstım.1 hafta boyunca sadece abyyste para kasmıstım :) 1m :DDDD onuda pelerin alcaz die aldı biri benden sora bi baktım Hyre(Nickimdi) Banned :))[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 pelerin olayına bende kurbann gitmiştimm :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben soyuldumda aşağıda yazılı olan itemlerim çalındı... Full shell +7/12 str Glass belt İron necklase Dual Warrior earning Dual ROC Raptor +7 ve +8 Chitin shield +7 Full chitin set +6/10 str Chitin shell pouldron +6 Lupus pendant +1 Dual str 9 earning Dual str 9 ring 6GB :([signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 8xxxx Clan : GODz Baş düşman : Krakatoa Raptor +8 aranıyo..YTL ile alınacaktır. Özel mesaj atabilirsiniz.. -------------------------------------------- I miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: 256, 29 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: :D:D. Beni Magic Anvil'den başkası dolandıramaz :D aynen :horace:[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 woww benim o kadar itemim gitsee warya bu oyunu bidaha oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deepimpactt Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 galıba charımı caldılar :( :D[signature][hline]De me Laaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :((( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar