2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=burdan][/spo] benim sorunum şudur ki . şimdi ben paticikte böle güzel güzel forum okuyorum ve birden karşıma bu ileti çıkıyor gönderme diyorum ve bütün açılı sayfalar kapanıyo eskiden hiç olmuyodu son 2 gündür çok oluyo bi fikriniz varmmı ?[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gonder de bakalım ne olucak bende oneauyuz oluyom sankı gonder dıyınce duzelıyo hersey :P[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gönder diyom böle bişeyler oluyo ordan bişey alıyo sarıyo sarmalıyo zart yine kapanıyo[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yokmudur bi fikri olann[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Microsoft'un icadı o yapar ööle arada... Nedenini bilmiyorum ama bazı periyotlarda oluyo öyle şeyler explorer'a... windows'u yeniden yükle dicem ama daha pratik bi çözüm bulabilir arkadaşlar belki.. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 firefox kullan firefox. yada format çak uhe :D espiriyi bırakırsam: formatsız bi çözümü vardır muhakkak ama bende bilmiyorum. [Bu mesaj Gargi_amca tarafından 28 Aralık 2005 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 firefox kullan yada ie yi silip tekrar yüklemeyi dene..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tamam hallettim herhalde bu topic den sonra bidaha olmadı[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Gargi_amca, 28 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki: espiriyi bırakırsam espri nerde hocam?[signature][hline][ quote ]Aykan, 28 Aralık 2005 14:02 tarihinde demiş ki: Arda Bey ?? [ /quote ] [ quote ]Thalion, 28 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Hı hıı... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 o iş yaş.ben nezaman hata vermeye başlasa formata giriyorum:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crackerjack Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok canım formatlık bir iş. eger internet explorera alışkınsa bi update eder sorun çözülür. olmazsa bi pm atar avast browser linki veririz :D[signature][hline]Kimseden gizlimiz saklımız yok alimallah. İçimiz neyse biz de oyuz. Hayat verenin kuluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: -Neiloth-, 28 Aralık 2005 15:56 tarihinde demiş ki: espri nerde hocam? ahahaha:D:D:D[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: -Neiloth-, 28 Aralık 2005 15:56 tarihinde demiş ki: said: Gargi_amca, 28 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki: espiriyi bırakırsam espri nerde hocam? e tabe normal insanlar bole esprileri anlayamaz daha çok günün 23bucuk saatini bilgisayar basında geciren bitkisel yasama girmek uzere olan artık otlamaya başlayan insanların espri anlayısı zamanla biraz(cık)değişir(like me).anlamaman normal tabe.keşke bende anlamasam:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 teknik verileri göster deseydin bilen birileri yorum yapabilirdi. İE nin patlama nedenleri çok ama bitanesini iyi biliyorum. masaustunde DLL yada SYS dosyası varsa onu kullanıyor otomatik napıcaksa kullanıp o patlatıyor bazen.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 vallahi bende "alala harbici espri olduğu anlaşılmıyomu diye düşünüyorum" :D ama var yani, ben yaptımda ordan biliyom:D yaw insanın mimikleri belli olmuyor ya bu yazıları yazarken ondan dolayı belli bi kopma noktasından sonra yazılardan mimikleri ve ses tonunu çıkaran arkadaşların anlıyacağı şeyler çıkabiliyor. Bundan sonra sesimi kaydedip, atıcam int.e link vercem uhueh e bide bi explorer için format çakmak komik yane.( bi gosth edinem yaw) ha yapmıyozmu? yapıyoz :D yani espri explorer format ikilisinde uheueh [Bu mesaj Gargi_amca tarafından 29 Aralık 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar